Ja…………alle er nu rejst hjem og ene er jeg tilbage for at lukke og slukke. I næste uge slår jeg lige et smut henover Danmark og bliver så ellers overflyttet til Alanya for en tid.

Når stilheden føles larmende er det fordi den sidste rejsegruppe jeg har haft her var så levende på sin helt egen måde. Det var jo første gang jeg skulle have børn i bussen, og Guderne skal vide at jeg i den forbindelse havde gjort mig en hel del tanker på forhånd. Hvad ville jeg nu have dem at byde på, ville fortællinger, delinger og oplevelser kunne holde dem fanget og tændte??! Alle mine forbehold blev vendt og drejet, og i sidste ende i den grad gjort til skamme. Det skulle vise sig at blive intet mindre end pragtfuldt med alt den friskhed undervejs. Og når en 17årig knægt i sit afskedsknus giver udtryk for at han har haft en oplevelse ud over det sædvanlige, ja så ved man at man er lykkedes.

En helt speciel gruppe det var, ikke mindre end 8 børn/unge, og heriblandt jo selvfølgelig også min egen unge, og kun 5 voksne inclusive mig selv. Det blev som en rejse med familien og jeg tror på at der blev knyttet bånd som kommer til at række ud over en to-tre ugers rundrejse her på Borneo.

Der er selvfølgelig en masse at berette fra denne tur, men jeg har endnu ikke fundet roen, og ikke mindst koncentrationen, til at sætte mig ned og forfatte et indlæg. Men til de som allerede har forhørt sig om hvornår det kommer vil jeg bare sige; Det ér på vej ;o)

Men som sagt, lige nu er her meget stille og jeg går imens rundt og samler tanker og indtryk fra denne dejlige rejse. Når det er gjort færdigt, sætter jeg mig ned og skriver. Der skulle jo blive god tid til det, nu hvor jeg har 4-5 dage uden plan og forpligtelse.

Håber I alle har det godt derhjemme, specielt lige nu, hvor den danske sommer tilsyneladende viser sig fra sin allerbedste side.

Denne tur beskrives detaljeret i indlægget: “Når vi alle blir mødre”

Tags: , , , , ,

2 kommentarer til "Så blev her stille……."

 1. Familien Nørgaard siger:

  Hej PH
  Sikken kanon-ferie vi har haft. Stor stor tak til dig og hele rejse-familien. Det helt usædvanlige hold af rejsekammerater udgjorde jo en en utrolig stor del af alle de fantastiske oplevelser, vi fik.
  Det blev jo bare den bedste ferie, fordi vi både børn, unge og voksne kunne deltage på lige fod uden at turen var lagt specielt til rette for ungerne. Skønt at det fungerede som en stor familie på ferie, det vil vi huske længe.
  Vi har godt nok været trætte den sidste uge. Når det indre ur er seks timer foran, kommer man jo rigtig tidligt op……

  Mange hilsner Margrethe, Jesper, Niels, Hans, Anne Marie og Mr. Lief.

 2. PH siger:

  Hejsa til jer alle og tak i lige måde for en herlig rundrejse. Det glæder mig at I synes det lykkedes at finde en balance, så alle, uanset alder fik udbytte og oplevelse ;o)
  Og ja, hvor var vi dog heldige med sammensætningen af den gruppe -en ny familie, hehe.
  Jetlag’et skal I snart komme over, I har jo de dejlige lyse danske sommerdage med jer.

  Smil fra
  PH

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kratom masters