PH -glad og i live

Jeg skriver på denne blog for at dele oplevelser med de jeg kender, så føles det ikke som om vi er så langt fra hinanden.

Jeg har fået mange røfler igennem tiden, om hvor dårlig jeg er til at sende mails og så’n hjem, når jeg bevæger mig rundt i Verden. Så derfor denne blog, hvor det er muligt for det hjemlige at følge med, og ikke mindst, muligt for mig at modtage hilsner derhjemme fra DK -hvis I forstod dén lille hentydning.

På mine rejser gennem Verden møder jeg et hav af dejlige rejsekammerater, og her igennem har jeg mulighed for at nå jer alle. Jeg håber I vil nyde læsning og genkendelse, og skulle I føle jer fristet til at kommentere og smide en hilsen, ja så bliver det taget imod med kyshånd -det er altid dejligt at dele minder.

For I som bare snubler tilfældigt forbi, føl jer velkomne, også til at komme med evntuelle nye input som kan være til fremtidig fælles glæde.

Det er min intention med denne blog at dele almen rejseglæde og -lyst, og lad det gerne blive et forum hvor vi ‘fiffer’ hinanden til de helt specielle oplevelser.

H.C. Andersen sagde: ‘At rejse er at leve’, lad mig supplere med et; ‘Velkommen til Verden’, og så er der jo også lige den der med at; ‘Jo før du rejser ud, jo længere varer minderne’  😎

 

22 kommentarer til "Jeg er PH -og næsten altid på farten ;o)"

 1. kære PH..
  hvor var det dejligt at se du havde skrevet til mig på min hjemmeside.. det varmede.
  håber du har det super godt… hvor er du henne af i verden nu..??
  ja alanya er jo blevet vores andet hjem… hvis man kan sige det sådan… vi har været der 4 gange på de 2 år.. og det er jo bare skønt… jeg har kæreste dernede nu.. så jeg rejser alene der ned nu her 4 januar.. glæder mig helt vildt….

  men ville også bare ønske dig glædelig jul og et godt nytår..
  du kan altsid skrive til min mail hvis du vil…
  mange knus hanne og familie.

 2. Hanne G siger:

  Hejsa, jeg faldt lige over din blog og dine fantastiske billeder ved min søgning på google. Min mand og jeg skal til Kreta for første gang om en måneds tid, og vi kunne rigtig godt tænke os at vandre i en kløft. Jeg tænker, at Samaria er en for stor mundfuld til første gang, og derfor har jeg surfet lidt på de andre muligheder, og dér faldt jeg for de betagende billeder og beskrivelser du har på din blog om Irini kløften.

  Jeg kan ikke helt finde ud af, “hvad for en slags guide” du er. Altså har du kun Sun Tours gæster, eller er du også guide for andre? Jeg spørger fordi jeg godt kunne tænke mig at komme på tur med dig, fordi det ser så spændende ud, det du skriver, og dine billeder er fantastiske. Og det tiltaler mig at have en erfaren kløft-vandrer med i stedet for at gå alene. Vi rejser med et andet rejsebureau og skal bo i Chania området. Er det muligt at komme på vandring i Irini kløften med dig som guide?
  MVH Hanne G

 3. PH siger:

  Hej Hanne

  Du og din husbond skal være så velkomne til at vandre kløft med mig, helt sikkert!

  Vi har netop startet sæsonen for i år, og lige nu vandrer vi Imbroskløften. Det har noget at gøre med årstiden og vejrforholdene, så det kan have ændret sig når I kommer herned.

  Men giv en melding når I kommer og lad os finde ud af det…

  Smil fra PH

 4. Hanne siger:

  Hej PH

  Det er jeg RIGTIG glad for at høre! Det lyder rigtig spændende.

  Yay, og jeg har lige købt mine første vandrestøvler i dag! Dejlig fornemmelse.

  Grunden til at jeg ønskede mig Irini kløften er, at jeg synes, det ser ud til, at den er mere frodig med grønne træer og blomster. Har jeg ret i det, eller er Imbros kløften ligeså frodig?

  Vi ankommer til Panorama Hotel i Kato Galatas den 20. maj, så det vil være i ugen derefter, at vi gerne vil af sted.

  Kan vi også deltage i transport frem og tilbage fra kløften?

  Kan du sige noget om, hvad sådan en dagstur koster?

  Skal jeg bare kontakte dig her på bloggen, når vi er kommet der ned?

  Stort og forventningsfuldt smil herfra.
  Hanne

 5. PH siger:

  Hej Hanne

  Tillykke med støvlerne 😉
  Gå nu en hel masse rundt i dem i den kommende tid så de er klar til diverse nedstigninger. “Theese boots are made for walking…you know, og de skal helst være parate når du kommer her.

  Panorama ligger faktisk på min opsamlingsrute så det skulle ikke være noget problem at få jer med.
  Giv melding her når I kommer og jeg kan fortælle dig hvor vi vandrer på dét tidspunkt.

  Smil fra
  PH

 6. Hanne siger:

  Hej PH

  Så har vi begge vandrestøvlerne i hus, og vi glæder os rigtig meget til at besøge Kreta for første gang. 🙂

  Vi ankommer i løbet af dagen på søndag, så nu er jeg spændt på at høre, om du har nogle kløft-vandreture i ugen, der kommer. Kan du sige noget om, hvilke(n) ugedag og hvilken kløft, du vandrer i i næste uge?

  Forventningsfulde smil fra Danmark
  Hanne

  • PH siger:

   Hej Hanne

   I kan roligt glæde jer, Kreta er skøn lige nu, ikke for varmt og stadig grøn og frisk 🙂

   I næste uge har jeg Irini på programmet, og tirsdag er dagen -det virker jo som om det vil være perfekt for jer!

 7. Kurt Devantier siger:

  Hej pio hvad for nogle kløfter vandre du i når vi kommer ned til dig i uge 31/32 og kan kondi sko ikke bruges til at gå de ture i der nede skal man havde vandre støvler på og du ved jo konen og mig er i god form Hilsen Joan og Kurt.

  • PH siger:

   Hej Kurt

   Jeg plejer at vandre Samaria i højsæsonen, fordi det er dét folk vil på det tidspunkt. Mange går i kondisko, så det kan altså godt lade sig gøre. Bare kom med i to 😉

   Hils Joan

 8. Hanne siger:

  Hej PH

  Det lyder super. Vi er klar! :-)Hvad gør vi rent praktisk? Skal vi købe billetter i forvejen? Og hvad er prisen? Og hvad tid på dagen tager vi af sted?

  Hanne

  • PH siger:

   Hej Hanne

   Mandag over middag véd jeg om der er folk nok til at gøre denne vandring. Ring eller send en SMS til mig: 00306974447135 så tager vi den der fra, OK?

   Jeg håber rigtig meget på at se jer, og dele glæden ved denne oplevelse 😀

 9. Hanne siger:

  Helt i orden 🙂

  Jeg håber da virkelig, der er folk nok. Det kunne være SÅ hyggeligt. Du hører fra os 🙂

  Hanne

 10. Hanne siger:

  Hej PH

  Uha, så har min mand og jeg bestilt rejse til Kreta til sommer. Jaaaa! Jeg ved ikke, om du husker os, for vi kom desværre ikke på vandring med dig i Irini kløften sidste sommer, som vi havde håbet, men vi talte sammen i telefonen dernede. Det er mig, der har skrevet med dig herover sidste forår.

  Vi håber på, at vi kan komme i Samaria-kløften denne gang, men jeg vil også gerne se Irini kløften. Hvor mon du vandrer hen i uge 35? Der sidst i august?

  Hanne

 11. PH siger:

  Hej Hanne

  Nårhhh så har kretensisk natur også fået dig på krogen 😉
  -og det forstår jeg faktisk godt.

  Jojo, jeg husker vores kontakt forrige år og vil stadig glædes ved at skulle vandre med jer.

  Jeg véd endnu ikke hvordan jeg vil vandre i år…men det græske tlf.nr er stadig det samme og I skal være så velkomne. Også hvis jeg kan hjælpe på anden vis.

  Smil fra
  PH

 12. Simone siger:

  Hej igen PH 🙂
  Mig og stefan har nogle spørgsmål ang bryllup på Kreta! Det er da helt bøvlet at finde ud af noget, så vi tænkte på om du ved noget om den slags? Kan ikke se om jeg kunne skrive privat til dig herinde, men ville blive møøøøj glad hvis du ku give os nogle råd 🙂
  Du kan bare skrive til min mail, hvis du vil :-))
  Siimoneh@hotmail.com

 13. PH siger:

  Hej Simone

  Det kan sagtens lade sig gøre at blive gift på Kreta. Jeg har ikke nogen personlige erfaringer, men har googlet mig lidt frem.

  Der findes flere firmaer som har specialiseret sig i disse vielser af udlændinge, og de gør fint rede for procedurer og papirforhold.

  Prøv at kigge på det; google: ‘wedding crete’ – og held og lykke!

  PS! Husk at jeg forventer en personlig invitation 🙂

 14. Simone siger:

  Halløøøj 🙂
  Du kan hvertfald regne med en invitation 😀
  Vi har prøvet at google, og skrive til ambassaden men ingen svar. Det er satme bøvlet. Men har du nogen ide om hvem der vier folk? Det må jo ikke være i en kirke når vi ikke er katolikker. Vi aner ikke en skiii’ :-p

  • PH siger:

   Hej Simone

   Der er ikke mange katolikker på øen her, de er græsk/ortodokse og ja, det er I jo ikke.

   Men en borgerlig vielse kan sagtens finde sted, også med gyldighed i DK. Der findes som sagt flere firmaer som har specialiseret sig i disse vielser. De har fuldstændig styr på hvilke papirer der er nødvendige.

   Se fx dem her: http://www.weddingsincrete.co.uk/

   -og der findes mange flere…

 15. Hej PH
  Vi sidder lige nu i Platanias og skal hjem søndag nat. Søndag skal ikke bare være en dag i transit, hvor vi venter på at skulle til lufthavnen, så vi regner med at leje en bil. Hvad skal vi se?
  Jeg fandt din blog i min søgen på oliventræet i Vouves og kan forstå, du er en Kreta-kapacitet.
  Vi er to voksne med to drenge på 16 og 19 og en pige på 10.
  Venlig hilsen Birgitte

  • PH siger:

   Hej Birgitte

   Tak for at finde vej her ind. Prøver at finde tid til at svare dig i løbet af dagen.

   PH

   • PH siger:

    Frem med et kort og så afsted;

    Hvis I gerne vil se oliventræet i Vouves kan det kombineres med et besøg i Johanneshulen i Spilia. Derefter tag turen ned gennem Topoliakløften og end ud på Elafonisi. Den såkaldte lyserøde strand. Tag Vestkysten hjemover og smut evt. ned til den lille strand i Sfinari. Hvis I er til fiskespise så gør holdt i Kolimbari på hjemturen og indtag aftensmaden her.

    Ellers smut den anden vej, østover mod Rethimno. Mange muligheder her. I kan vælge klassikere som Vrises, Kournas Lake, Argiroupoli. Men I kan også tage turen ned mod sydkysten, henover Spili og ned til Plakias. Smuk kørsel.

    På denne tur må I ikke glemme Koumos som ligger ved Kalives – en oplevelse som helt sikkert vil overraske jer alle, uanset alder.

    God fornøjelse 😀

    • Birgitte siger:

     Tak for input. Vi kørte ind og så det imponerende oliventræ. Bagefter er vi så ikke helt sikker på, hvilken kløft vi ramte, men der var smukt, hvor vi kom frem, og vi endte på Elafonisi og fik årets sidste sommerhavbad inden en spektakulær tur tilbage langs kysten. Vi havde en dejlig dag, som sidder i kroppen længe.
     Bedste hilsner, Birgitte

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kratom masters