Hjem er hvor mine sko står…jeg har sagt det før, og det er stadig sådan det er. Denne sommer er det så på Kreta.

Meeeen, der skal lidt mere til at gøre et hjem i virkeligheden, så jeg prøver altid at skabe mig et sådant, uanset hvor kort tid jeg opholder mig på diverse destinationer.

Her på Kreta har jeg denne sommer været så heldig at få mig en lille fin lejlighed, i Agia Apostoli-området, som jeg holder allermest af, når vi taler Chanias omegn. Jeg er ovenikøbet så heldig at jeg har dejlige danske naboer (tilsammen kalder vi os ‘Tanterne’, hehe)

Én af dem er Karin, som driver det lille exclusive rejseselskab KarinCoRejser. Et selskab som jeg virkelig kan anbefale for den kræsne rejsende. For de som ikke vil vade i alle andres fodspor, men som gerne vil opleve nyt og anderledes -udenfor den store masseturisme (som vi andre jo godt nok må siges at leve af 😉 )

Tjek KarinCo’s program ud -for en anderledes Kretaoplevelse!

Lige nu er dog begge de andre ‘Tanter’ på rejse, så jeg er alene om at passe hele menageriet på etagen her.

Hvilket indbefatter de 19 potteplanter på min egen balkon, (you really don’t need to comment on this Mr. Haas :-p ), de fire potter Karin og jeg deler på fællesterrassen, Heidis fem dørkrukker, samt ikke mindst de tre store pottepalmer som hører til ejendommen.

Og så er der jo også vores adopterede dyreliv, ikke at forglemme. Tommy vores dejlige hankat…som minder mig utroligt meget om Wilf, som jeg nød meget glæde af i årevis, derhjemme i BellisWorlden.

Tommy har nøjagtig den samme attitude. Man prøver at komme i kontakt, han vender ryggen til, løfter halen, kigger skråt bagud over skulderen, og øjnene siger:

“Kan du se min røv? Godt så, for nu glider jeg!”

På det seneste har han medbragt en veninde til disse serverede dinners, så jeg har sågar været ude og købe endnu en madskål. Mest for at redde Tommys renomé, for han er ærlig talt ikke særlig gentleman-agtig, når det kommer dertil, at deles om en madskål 🙂

Således udspiller sig altså sommerlivet lige nu på Kreta, og ind imellem ville jeg ønske at jeg havde bare en anelse mere tid til at nyde dette hjemlige.

Men vi har taget hul på højsæsonen, og alle render hurtigere end stærkt. Også dét har dog sin charme -indrømmet! Men, så snart det er muligt så nyder jeg så fuldt ud mit kretensiske hjemlige. Og ikke mindst havudsigten fra, og roen på, min balkon.

Tags: , , , , , , ,

5 kommentarer til "Hjemmeliv på Kreta"

 1. Ziggy siger:

  Hmm-krukker,planter,hængeaggregater,arrangementer,plantekasser,mejsebolde,nedsmeltede hvidløg,græsplane med risdyrkningspotentiale…jojo der er mangfoldighed mellem himlen og Belliswelt.Men holdhold hvad det ser godt ud.Og chillierne er jo mine-så ingen brok herfa,kun rapporter og fotoserier i løbetidstempo. Bortset fra det ser den der balconia i Chania you uforskammet indbydende og hjemmelig ud,med blå dingleflasker og sånt.Kattene fejler heller ik noget.Og dansk etagebackup en absolut bonus når vi snakker positive skikkelser.Sådan Hirsch,fundamentet på plads!

 2. PH siger:

  Halloooo Haas, det var jo egentlig ikke meningen at du skulle kommentere her!!

  Nu har du så gjort det alligevel, og jeg skal undlade at kommentere på tilstandene i den danske BellisWorld 😉

  Du er velkommen til at nyde balkonhyggen her i Agia Apostoli, når det ellers passer ind 🙂

 3. Karin siger:

  Kære PH
  Tak for dine pæne ord om ‘naboen’ og mit lille rejseselskab http://www.karincorejser.dk.
  Jeg er noget misundelig på din balkon. Min kan jo i sagens natur ikke være udstyret med så fine blomsterarrangementer, når jeg hele tiden forlader stedet i uger, ja sågar godt en måned denne gang. Men udsigten har vi da til fælles.
  Jeg glæder mig rigtig meget til at gense dig og nyde vore ‘vindues-snakke’.
  Pas nu på de ‘gamle’ ben dernede i kløften!

 4. Tille siger:

  eeeiij hvor er jeg misundelig! Savner Kreta og dig 🙂

 5. PH siger:

  Hey Trut

  Kreta venter da kun på dig -du er savnet all over!!

  Og der er sikkert også en transfer eller to du kan køre, eller hvad med en tur gennem Agia Irini-kløften?!

  😉

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kratom masters