vidunderlig regnskov

 

En ny Borneosæson er startet og jeg befinder mig lige nu i Singapore hvor jeg har mødt min gruppe samt ikke mindst min nye kollega Tine. Kemien er kørende, stemningen god og alle ser ud til at befinde sig vel. Se dét er jo en herlig start.

Vi har kørt det ganske Singaporeprogram og nu i eftermiddag flyver vi så til Borneo og The Real Adventure begynder. Det bliver så godt at komme tilbage til de store skove. Og jeg glæder mig endnu engang til at dele denne oplevelse med de forventningsfulde rejsende.

Jeg håber at komme til at arbejde sammen med Tony igen, men det vil jo vise sig. I hvert fald er vi godt undervejs, og I vil helt sikkert komme til at høre mere her ude fra gennem de kommende vintermåneder.

Så stay tuned….. 😉

Tags: , , , ,

5 kommentarer til "Back to Borneo"

 1. naja siger:

  jeg har klappet din ka-at, jeg har klappet din ka-at ;-)Og tak for rystekuglen fra Island, endnu en jeg ikke havde. Og jeg er i fuld gang med at lokke Teresa med på en tur til Borneo, men det holder hårdt!! Men jeg prøver..
  Ha det godt. Naja

 2. Tille siger:

  Hej Mor,

  Kan ikke finde ud af om du får de sms’er jeg sender afsted eller ej?
  Venter spændt på opdateringer fra ‘wildlife’. Sidder her hjemme med rejsefeber og fryser helt ind i knoglerne. Her er pisse koldt idag!
  Har sendt en mail afsted til et andet firma (om elevplads) igår og venter stadig på svar 🙂 Håber du har det godt og giv Tony et kæmpe kram fra mig!

 3. Lotte siger:

  Hey you

  Så fandt jeg tiden til at lade mig opdatere her på din world tour blog – havde klart forventet mere regnskov, men har nydt Island med jer og får helt lyst til en tur derop – om sommeren, forstås.

  Hos os er der gået vinter i livet, kun fryden over på en solskinsdag at blive mindet om, at lyset er på vej tilbage, holder mig oppe, når hverdagen trænger sig på. Vi nyder stadig hinanden, og det er en af de få vintre, som jeg lader til at komme igennem uden en solid snert af vinterdepression.

  Vores tur til Århus (indtil videre den længste fælles tur!) popper stadig op med fælles glæde over en dejlig weekend med skønne folk og hyggeligt samvær – og såmænd også med en regelmæssig begejstring over, at man hjemme hos os blot drejer på hanen for at få vand (endda varmt!) – så du er skam ikke glemt i hverdagen…

  Vi tales – lige pludselig, om jeg kender dig ret.

  Take care.

  Knus,
  Lotte

 4. PH siger:

  Heysa Tille og Lotte

  Alt vel her, ja altsaa lige bortset fra at min laptop er brudt sammen. Er paa udkig efter en lille notebook som erstatning, og naar den er paa plads lover jeg at der kommer ny fyld til bloggen.
  Guderne skal vide at der er mere end nok at berette fra denne seneste tur 🙂

 5. PH siger:

  Hey Naja

  Har ikke spor svaert ved at forestille mig hvordan du og Wilf udbygger jeres forhold -hehe.
  Tak fordi du gider!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kratom masters