Staff cottage på Rainforest Lodge

 

Så er jeg tilbage i KK efter endnu en rundrejse.

Småtræt og lettere mast er man, efter sådan et par uger, så i dag har jeg forkælet mig selv med en rigtig god gang massage. Det er noget med at man hele tiden bøjer nakken tilbage for at kigge opad når man skal betragte plante- og dyreliv derude i regnskoven.

To timer for 100 RM, dvs. 160,- DKr, -er det da ikke helt utroligt?! Det var gennemført nydelse, og hjalp helt gevaldigt med til at få skuldre og nakke til at falde på plads igen.

Jeg er tilbage på Café CoffeeBean, ja jeg mødte faktisk min kaffemutter på gaden på vej herhen.

Hun lyste op i et kæmpe smil og sagde glad: Long time, no see ;o) Senere, mens hun serverede ‘the usual’ ville hun høre alt om hvor jeg dog havde været henne så længe -jojo på dén måde er det nu rart nok at være ‘hjemme’ igen.

Nu skal jeg være her i næsten tre uger, og så skal jeg et smut til Langkawi, som er en lille ø oppe i det nordmalaysiske, helt oppe ved grænsen til Thailand. Her kommer nogle gæster til at mangle en guide i en uges tid, så jeg skifter lige destination for en ganske kort bemærkning.

Først d. 2. april skal jeg atter stå klar for at modtage gæster i Singapore, så der skulle nok blive tid til lidt bloggerier i mellemtiden.

Der er mange ting jeg har lyst til at dele med jer. Fantastiske dyreoplevelser jeg har haft på denne seneste tur, men ikke mindst en masse tanker jeg går og gør mig om begrebet ‘Øko-turisme’ og hvordan det li’som hænger sammen med regnskovsopholdene herude.

Det er bl.a derfor jeg har valgt at sætte netop disse fotos op i dette indlæg -kontraster der forslår.

Spørgsmålet er så; om vi forstår (hvis jeg må være så poetisk *GG*)

Den spartanske indkvartering på Rainforest Lodge, hvor jeg denne gang, pga overbooking, kom til at bo i en af medarbejderhytterne, og så det luxuriøse Hotel Shangrila her i Kota Kinabalu, hvor jeg lige havde en enkelt overnatning, før jeg kunne vende hjem til lejligheden.

 

Luxus på Hotel Shangrila i KK

Tags: , , , , ,

9 kommentarer til "Tilbage i Kota Kinabalu"

 1. PH siger:

  Hey Kimze

  Håber lige du kan smyge den nye Kramfors af dig, og fjerne blikket fra hjemmebiffen et øjeblik *GG*

  Nu har jeg loadet, loadet og loadet igen………..
  Ved simpelthen ikke hvad der er galt med det der pic i indlægget her??!
  Kan du ikke lige kigge på det -så blir jeg rigtig glad.

  Smil fra
  PH

 2. K1mZ3 siger:

  Ahh, de kære danske bogstaver æ, ø og å.
  De er strictly verboten i filnavnet. Du må selvfølgelig bruge dem i billedtitlen men IKKE i filnavnet.
  Jeg har gættet mig til, at filen skulle hedde “staff-cottage-paa-rainforest-lodge-030.jpg”

  Anyways, jeg har lige været i hjemmebiffen 🙂
  Flyder på ‘longen og ser FullHD på 46″‘eren.
  Jamen for fanden, det var lige før jeg fik det halvdårligt som jeg kan få det i biffen.
  Jamen for fanden…øh det har jeg sagt…jamen for helvede…
  Ååååååååååhhhhhhhhhhhæ 🙂 🙂 🙂

  46″ hilsen fra Kim

 3. Lotte siger:

  Bortset fra en sikkert krible-krablende fornemmelse & baggrundszummen fra insekter, man ikke har lyst til at vide mere om, er det vel nærmest som at være der selv. Dejligt. Hvis du ikke gider komme hjem, får vi da i det mindste en oplevelse…
  Savner dig – savner at tale med dig.
  Rejseudsigten siger formodentlig A i starten af juni sammen med Gitte – jeg går ikke ud fra, at vi behøver medbringe hilsener fra dig?
  Knus,
  Lotte

 4. PH siger:

  Hey Lotte

  Jeg kommer nok hjem et par måneder nu i foråret/sommeren -hvis jeg da ikke ender som wildlife-medarbejder i en af nationalparkerne herude ;o)
  Så det kunne være man skulle overveje at smutte med på en madamme-tur til Alanya i juni. Er helt sikker på at det kunne være great fun, og så kunne vi oz få stillet pludretrangen en smule.

  Smil fra
  PH

 5. K1mZ3 siger:

  Det gi’r lige det sidste toutch med introsiden om dig selv og en mere sigende kategorititel.

  Thumbs up 😀

  Kærlig hilsen Kim

 6. Winnie Bech siger:

  KHey PH
  Rart at vide, at du er havnet på rette hylde. Vidste at det bare var dig.
  Nyder vildt at læse dine fede indlæg. Det er næsten som om jeg selv er der. Fandens at pengepungen og astmaen ikke lige er til Borneo.
  Det ville ellers være fedt med endnu en god én på opleveren. Sådan som da jeg sejlede og havde tiden til at drøne i land og opleve. Eller lidt i stil med de lange oversøiske rejser, før i tiden. Det trækker vildt meget for at komme afsted, når man læser dine indlæg. Billederne er også skide gode.
  De lover snestorm i overmorgen. Èr du ikke bare glad for at være på varmen? Ellers intet nyt herfra. Skulle hilse fra Strøleddet, Kastbjergfolket
  Steen, Finn og Jørn.

  Knus herfra
  Winnie

 7. PH siger:

  Hey Winnie

  Ja jeg savner sgu oz at se dig herude, min gode gamle rejsekammerat ;o)
  Sneen gad jeg nu egentlig godt opleve, det er jo ved at være temmelig længe siden efterhånden. Det ku’ være man ligefrem skulle forsøge sig med en skiferie -høhø.
  Dejligt med hilsnerne, tak skal du ha for det. Jeg regner med at komme hjem et smut til maj, så skal der rodes have, grilles og pludres. Ha det godt så længe.

  Smil fra PH

 8. Hanne Hammer siger:

  Kære PH.
  Tak for nogle dejlige dage sammen på Borneo. Jeg synes du har taget et rigtig godt billede af træet. Det er det billede hvor jeg tilfældigvis står foran. Kan jeg få dig til at sende det til mig? Jeg vil blive meget glad.
  Kærlig hilsen Hanne Hammer.

 9. PH siger:

  Hej Hanne (og Søren)

  Selv tak, jeg nød jeres selskab meget ;o)
  Jeg iler flux med at sende dig billedet -og ja, det er rigtigt godt.

  Mange varme hilsner fra
  PH

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kratom masters