For noget tid siden afsluttede min datter sin uddannelse, hvilket naturligvis skulle fejres derhjemme i DK.

Jeg havde sat himmel og jord i bevægelse for at komme hjem fra Kreta og være med på denne store dag. Glædede mig umåde meget til at sidde stolt der i salen, og hylde hende og de øvrige mediegrafikere som sprang ud denne juni dag.

Programmet holdt hårdt, jeg skulle flyve hjem fra Iraklion med Norwegian Air onsdag formiddag og tilbage til Chania med Sun Tours natten til fredag. Men det lod sig gøre.

Onsdag formiddag d. 29. juni sad jeg så og ventede i Iraklion Lufthavn… -spændt og totalt rejseklar.

Nedturen kom da lufthavnen meddelte at de strejkede, hvilket betød at ingen fly ville gå i luften denne formiddag!!!

Tøsen og jeg hylede om kap i telefonen, skuffelsen var til at tage og føle på.

Mit fly blev udsat til torsdag morgen, hvilket på ingen måde hang sammen for mig.

Men så var det at Norwegian Air viste klasse og stil. I stedet for at køre til et hotel sammen med de øvrige forsinkede gæster, fik jeg simpelthen en taxi den hele lange vej fra Iraklion og hjem til Chania. En sådan tur er bestemt ikke billig.

Yderligere refunderede de den fulde billetpris, når nu det ikke lod sig gøre for mig at flyve til DK.

Se dét synes jeg er service, og jeg benytter mig hellere end gerne af tilbud fra Norwegian Air fremover.

 

Tags: , , ,

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kratom masters