“Østens hjerte”, turen som jeg laver denne vinter er blevet ændret siden jeg var her sidst i 2008. Nu har vi en ekstra overnatning i Georgetown og dermed en  hel ‘oplevelses-dag’ mere på Penang, og det er simpelthen guld værd.

Vi bruger denne dag på at køre rundt og opleve ø-stemningen. Om formiddagen foregår det pr bus, og vi formår faktisk at komme hele øen rundt.

Men efter frokost skifter vi transportmidlet ud, hopper over i trishaws og koncentrerer os om centrum i Georgetown.

Når vi sådan ændrer i programmet og bringer nye ting ind, må vi selvfølgelig lære af det og evt. justere undervejs. Det skal der altså også være plads til. Vi, Bravo Tours, kan jo kun blive bedre 😉

Vi lærer løbende, justerer, passer til, finder ud af det hen ad vejen -og jeg synes rent faktisk at vi gør det rigtigt godt.

Da vi første gang skulle tage turen i disse trishaws, var der jo ikke nogen som havde overvejet at vi europærer på alle måder er større end asiaterne.

Så det måtte vi bare lynhurtigt tage ved lære af. Kun på den første tur proppede vi to i hvert sæde, og stakkels de trishawførere som stred sig igennem eftermiddagsheden i Georgetown dén dag!

Siden fandt vi ud af at vi simpelthen måtte have en enkelt cykel for hver en gæst…

På den måde blev oplevelsen meget mere behagelig -for alle.

Med den anden gruppe, som rummede 28 gæster, betød det godt nok at vi skulle have 30 cykler på gaden, på én gang. Ja det kunne vel kun gå galt -og det gjorde det da også…

Vi fik ikke altid set det samme på samme tid. Og det var lige før vi måtte have det yderst venlige lokale turistpoliti i gang til sidst for at lokalisere folk, hahaha.

Aiiii helt så galt gik det dog ikke…

Alle kommer safe rundt i det historiske Georgetown, som ikke uden grund er optaget på UNESCO’s liste over Verdensarv. Og at opleve dét fra en trishaw er den helt rigtige måde…

Jeg siger tak til et kontor (Bravo Tours) derhjemme, som rent faktisk lytter til gæsters og guiders tilbagemeldinger.

Det er så genialt med denne ekstra dag på Penang. Hvor vi ud over trishawturen rundt i den historiske bymidte også når at opleve ‘the ambience’ af hele øen Penang.

Det kan godt være at denne cykeltur gennem byen kan virke kaotisk, men vi klarer det jo -og ender altid det samme sted, til sidst 🙂

-nemlig hjemme ved hotellet 😀

Thank you guys, and see you next time I reach Penang with another group, going for a happy ride.

Tags: , , , , , , , , , ,

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kratom masters