-ja kære børn har mange navne!

 

Et årelangt (sommer)liv på Kreta har skabt flere relationer. Ikke mindst Miss E, som i alle årene har været min yndling i vildkatteflokken som findes her omkring mit hus.

Vi to har altid haft den der umiddelbare respekt, vi har omgåedes hinanden, men så heller ikke mere end det.

Da jeg nu i år ankom, d. 6. april, var hun på en måde mere insisterende og opsøgende end sædvanligt. Det viste sig da også at der var en (ganske speciel) årsag.

D. 15. april valgte hun at føde to killinger i min seng!!

OK så….jeg gav hende plads og ro til at klare dette, at opfostre dem på sikker grund – og med hjælp.

Det har været både anstrengt og dejligt at være med i denne proces. Først var der blod over det hele, senere var det kattelort i mit vasketøj. Dette sidste gjorde iøvrigt at jeg investerede i en kattebakke….MIG?

Har absolut altid været til udendørskatte og HADER at skifte en kattebakke!

Hele situationen har også betydet at jeg siden d. 15. april har måttet leve med et åbentstående vindue, så Miss E har kunnet komme ind og ud – free way, for alle.

Rotter på gulvet har vi haft….du godeste, dét i sig selv er jo en historie! Men også, efterhånden, megen sjov, glæde og fornøjelse ved at følge disse killingers opvækst

I morgen er det 12 uger siden det hele startede, og jeg har læst mig til at det er på dette tidspunkt at man kan skille killinger fra morkat.

I går havde vi så en sørgelig oplevelse……

Cash, den mest frembrusende af de to citroner, blev kørt ned på vores lille vej… Simone og jeg begravede hende – TAK! Simone. Og siden er Curry ikke veget fra min side. Måske jeg skal have en lille tigerstribet med til BellisWorlden i DK.

Hvad siger du Z. Haas, er du parat til at være kattepasser påny?

PS! Arbejder lige på at loade billeder fra mit cam til computeren….så snart det er klaret vil der komme billeder på dette indlæg. Be patient please…

 

 

Tags: ,

8 kommentarer til "The Kittens, Citronerne, Cash’n’Curry, Kontant & Karry"

 1. Sarah siger:

  Åh, hvor sørgeligt!!! Ja, den skal da helt klart med til det lille gule hus!!!!!!

 2. PH siger:

  Hej Sarah

  Ja meget sørgeligt faktisk – jeg belv sgu ked! Når nu man har fulgt med fra det allerførste minut, hvor de ikke var meget større end en lighter!
  Men sådan er vel kattelivet i det græske, du kender det jo. Om den lille (left over) Karry bliver klar til at rejse til DK vil tiden vise.
  Håber alt vel hos dig?

 3. naja siger:

  Vent venligst en uges tid, da Lars og jeg passer BW 🙂 +en ekstra hund og endelig en postkasse. Ville være lidt ked af en kat også, selvom det garanteret er verdens sødeste. Ellers god sommer til dig 🙂

 4. PH siger:

  Hej Naja

  Lyder som en travl sommer 😀

  Haas og jeg priser pasning af BellisWorlden – TAK! Og jeg lover at ingen lille kat dukker op i nærmeste fremtid. Selvom den som sagt absolut ER verdens sødeste.

 5. Lotte siger:

  Øv, altså, det lille fjols… Alle de strabadser i det lille liv, og så skulle det alligevel blive kort. Og så lige Kontant, din lille tiger (nåh, nej, ikke din, men så Miss E’s)…

  Naja, der er besøgende i BW i weekenden, men det er du sikkert advaret om.

 6. naja siger:

  Næh, – så må jeg vist hellere trille ned og klippe græsset. Tak for oplysningen 🙂

 7. Naja siger:

  Sigi havde nok fortalt, at der var nogen i BW., må indrømme, at sidst vi talte sammen, var jeg urimelig beruset. Shit happens.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kratom masters