Årets gode sommerkolleger 😀

Henrik som jeg efterhånden har arbejdet med gennem flere (skiftende) sæsoner. Vi kender hinanden godt, véd hvor vi har hinanden og kører på den samme frekvens -super samarbejde.

Og så ‘Den Bette’, Terese, som har sluttet sig til denne sommer, og som blender rigtig godt ind, hende er vi glade for. Håber hun kan holde de ‘gamle nisser’ ud 😉

Billederne er fra vores søndagsudflugt, en ny ting vi har indført i år -alletiders. Hver søndag eftermiddag kører ‘hele familien’ på udflugt. Så tjekker vi gamle travere ud, men allervigtigst, lader os inspirere til nye tiltag undervejs.

Denne søndag gik turen til Elafonissi , men det virkelige scoop kom da vi, på hjemturen op langs med vestkysten, svingede ned til den lille strand i Sfinari. Helt vidunderligt sted, med free camping, lækre fisketaverner og udelukkende frekventeret af lokale.

Tags: , , , , , , ,

2 kommentarer til "Team Sun Tours, Kreta 2011"

 1. Alis og Michael Grauballe siger:

  Hej Kan kun give jer ret i at det er et knaldgodt team,de tre søde mennesker,vi havde den bette som guide den uge hernede og hun var helt fantastisk,så tusind takk for nogle supergode oplevelser.
  knus Alis.

 2. PH siger:

  Hej Alis

  Tak for din tilbagemelding, dejligt at høre I har nydt jeres Kretaferie. Og jeg medgiver at ‘den bette’ er helt fantastisk 😀

  Smil fra PH

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kratom masters