Charlot og Charlotte

For et års tid siden skrev jeg en mail til Danmarks Radio.  Jeg skrev faktisk også om det i en artikel på bloggen, som du kan læse her.

Jeg havde netop opdaget deres Bonanza-side, hvor de smider alskens herlige TVminder fra gennem tiden op.

Jeg ville så gerne gense Ole Bornedals helt fantastiske roadmovie fra 1996 “Charlot og Charlotte”.

Jeg fik et pænt svar tilbage fra DR. som forklarede at der endnu ikke havde været plads til, eller stemning for, at lægge netop denne serie op. Dette svar kan du også se i blogartiklen, jeg lagde det ud under kommentarerne.

Så nu i aften strejfede jeg atter henover Bonanza-siden, klikkede mig ind på Drama-afdelingen og scrollede ned over indslagene, som er listet alfabetisk. Og hvad ender jeg op med….ja lige netop; “Charlot og Charlotte”

Yipiiiii 😉

Så nu er jeg på, en knap 4 timer lang og 13 år gammel, roadtour fra Valby til Skagen med de damer Dolleris og Hillingsø -åh Gud hvor er det fornøjeligt!!

Charlot og Charlotte on tour

Tags: , , , , , , ,

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kratom masters