Udsigt fra Coffin Cliff

 

I blev jo faktisk snydt for den overvældende udsigt fra Coffin Cliff ned over Rainforest Lodge og ud over Danum Valley i det hele taget. Så her kommer den lige, som et lille appendix til det forrige indlæg.

Samtidig vil jeg da også godt benytte lejligheden til at takke jer allesammen for de mange dejlige hilsner som når mig her igennem ;o)

Og jo da; jeg kan også nåes pr. telefon på: +60 138 516 722

Kærlig hilsen fra en PH i super trivsel ;o)

Tags: , , , , , ,

2 kommentarer til "Tak fordi I er der!"

 1. Helene og Tanya siger:

  Hej PH.
  Vi sidder på vores gamle stam café i lille kolde Alanya, og nyder en isthe og en pose matadormix, bragt direkte fra Danmark.
  Vi sad og læste din nok så spændende blog, og ville lige sende en lille hilsen til dig, og håber du nyder livet i regnskoven.
  Her er alt som det plejer, bare uden turister, vi venter på at den kommende sæson komer igang, og vi kan komme på nogle landsbyture.
  Savner dig, håber at se din smækre krop på alanya´s travle hovedgade til sommer.

 2. PH siger:

  Heysa til jer to -hvor rart med hilsen fra jer 🙂
  Nyd en latte for mig, og hvem ved om jeg pludselig skulle finde på at kigge forbi Alanya. Om ikke andet så da til oktober, hvor jeg har hørt at der er et bryllup i farvandet 😉

  Mht landsbyture, så bør I overveje at lægge om og køre dén som jeg lavede sidste år -om ikke for andet så bare for at smutte forbi smeden Hasan, (som jeg jo desværre ikke nåede at blive gift med sidste år) med en lille og særlig hilsen fra mig. Og måske har jeg stadig en chance dér, hvis der skulle blive tid til at svinge forbi Alanya -og jer.

  Hils det hele fra mig 😀

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kratom masters