Så blev jeg lige pludselig et år ældre, og denne gang blev det fejret på Sri Lanka. Ja fejret er måske så meget sagt, jeg brugte faktisk dagen på at sove (tiltrængt) ud efter en dobbelt rundrejse.

Men det kunne dog alligevel i dén grad mærkes at dagen var min og at jeg var i tankerne hos mange mennesker rundt omkring i Verden. Det strømmede simpelthen ind med hilsner på såvel mail som tlf. 

Tanker ramte mig fra Tyskland, Tyrkiet, Grækenland, Malaysia, Sri Lanka og ikke mindst lille DK. 

Pådrog mig nærmest en tennis-tommel da SMSer skulle besvares i hastigt tempo 😀

Og smukke gaver fik jeg, helt uventet faktisk. Havde medbragt en enkelt gave som Tille gav mig i lufthavnen da jeg tog afsted d. 5. oktober. Den har ligget og ventet og jeg har været meget spændt på at åbne.

Den fedeste gave simpelthen, “A year of Adventures” fra Lonely Planet. Superspændende og inspirerende bog. Oplevelserne ligger og venter, det er bare at starte et sted.

Et par af tingene har jeg allerede besluttet mig for. Jeg skal på skøjtetrekking på Mälaren, Sveriges største sø, hvor de siger at man sagtens kan gøre 100 km om dagen.

Jeg skal også op og køre hundeslæde under forårsjævndøgnets nordlys på Grønland, og, og og….

Jeg kan mærke at jeg trænger til snart at være på rejse selv -altså ikke som arbejde, men for den rene fornøjelse. Og med denne bog finder jeg helt sikkert inspiration til mange ture og oplevelser ud i fremtiden.

Tags: , ,

6 kommentarer til "Tak for fødselsdagshilsner"

 1. Tille siger:

  Tænkte nok du ville blive glad for den og savne at rejse selv! Det trænger du også til.. Og så glæder jeg mig til at tage på nogle af turene sammen med dig! 🙂

 2. PH siger:

  Hey Trut

  Ja det var en gave som ramte plet, helt sikkert. Spar du bare sammen, så måske vi allerede kan smutte til Grønland omkring din fødselsdag. Det kunne være SÅ fedt!

  Knus og tak fra
  Mor

  • Jørgen siger:

   Hej Pia og Tille

   Det ser ud til at være en fantastisk bog og så lige en sviptur til Grønland. Grønland står som noget af det smukkeste, siger de der har været der – en go fødselsdagsgave ;-).

   Her i DK er Østjylland snedækket, en søndag hvor dem der ikke fulgte at det store juletræ på torvet blev tændt, putter sig indendørs med uldsokker, tæppe og varm the – umhhh. Tiden flyver af sted, 1. advent i år, snart er det solhverv, jul, nytår og dagene bliver længere, lyset vender tilbage………..men lige nu er vi her og det skal nydes.

   Mange varme hilsner
   Jørgen

   Pia lige noget teknisk vigtigt: jeg har sms til dig i dag på samme tlf nr som jeg ringede på i går – har du modtaget sms’en??

 3. PH siger:

  Hej Jørgen

  Dejligt at se dig her på bloggen, og jo din SMS er gået fint igennem

  😉

 4. Betti siger:

  Hey PH
  Lige et lidt forsinket tillykke med fødselsdagen.. Håber du har det godt 🙂
  Her går det nogenlunde… Jeg er stadig hjemme på orlov.
  Tænker på dig.
  Knus fra Betti

 5. PH siger:

  Hej Betti

  Tak for hilsen -better late than never, ikk?! 😉

  Jeg tænker meget på dig, og ville ønske jeg var lidt tættere på for gode snakke.

  Kæmpe kærligt knus til dig!!!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kratom masters