-og så alligevel ikke helt.

Men højsæsonen her på Kreta er for vores vedkommende slut, på mandag kalder de danske skoler alle ungerne til sig påny.

I dag har været dagen hvor vi har kørt busser til lufthavnen med hjemrejsende, uden at tage nye gæster med tilbage. Vi går nu fra fem fly til tre. Færre gæster og, ikke mindst, færre kolleger!

Luften over Chania har været tyk af afsked.

Jeg kommer netop fra campen hvor jeg har sagt farvel til ‘Pjerrot’, som har været vores dejlige og gode campingguide gennem sommeren. Han, og Ulla som forlod os allerede for to uger siden, har været de mest fantastiske kolleger jeg har oplevet længe. Der bliver stille nu, hvor de begge er væk og jeg vil virkelig savne dem.

Også Tille er sendt hjem i dag. Hun kom jo ret pludseligt for en uge siden, og netop takket være ‘Pjerrot’, fik vi muligheden for at smutte væk fra det hele et par dage. Tænk at have en kollega, som tilbyder at tage 1½ dags tjans for én, så man kan få noget fri tid sammen med ungen -hvor beundringsværdigt er dét ikke lige?!

Så tøsen og jeg pakkede rygsækken til et par dage og begav os ned til sydkysten gennem Samaria-kløften. Den tur må der berettes om i et andet indlæg.

Lige nu vil jeg bare sætte mig ud på min balkon, og stille lade mig fylde af den blandede fornemmelse af glæde og savn.

Det har været en god sommer, og en smule melankoli over at det hele med ét er overstået og forbi, er vel egentlig ikke så underligt -og faktsik helt i orden.

Nu kommer eftersæsonen, og i morgen står vi, der stadig er tilbage, atter klar med informationsmøder, glæde og overskud. Bare med færre gæster og i et noget lavere gear.

Hør CV Jørgensen “Sæsonen er slut”

Tags: , , , , , ,

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kratom masters