solnedgang over Langkawi

 

Ved aftentide bliver stemningen på stranden her helt speciel og næsten andægtig.

Andamanerhavets små bølgeskvulp skyller op over det fine hvide sand. Mennesker slentrer stille i vandkanten, solen synker langsomt, himlen farves i de mest utrolige kulører, og pludselig er det som om tiden står stille i et kort sekund, et sted der mellem himmel og jord.

Breathtaking siger man på engelsk, jeg har svært ved at finde et tilsvarende og passende udtryk på dansk -det er simpelthen intet mindre end fantastisk.

 

dreng i modlys

 

Tempoet går ned, lydene pakkes ind, her bliver så stille.

Men livet er her stadigt, børn i fortsat leg med færdiggørelse af sandslotte, som tidevandet vil have taget før det igen bliver morgen. Men det betyder ingenting, for i morgen er en ny dag. I morgen vil vi atter vågne og føle livet som den rene foræring. For det er sådan det føles her på Langkawi, blødt, fint, fredeligt og med al den tid vi overhovedet kan have brug for.

Man bliver ganske enkelt så dejlig doven her, kan slet ikke gøre for det -og bekymrer sig overhovedet heller ikke derom. Livet i sin helhed er bare den rene og gennemførte nydelse.

 

aftenlys over Andamanerhavet

Tags: , , , , , ,

1 kommentar til "Solnedgang over Langkawi"

  1. K1mZ3 siger:

    Saftsuseme flotte billeder PH…
    Håber at dine “tags” skaffer lidt mere leben, så vi ikke er overladt til mine knap så hittepåsomme og syntetiske kommentarer 😉

    …og lad det samtidigt være en opfordring til alle “i andre” 🙂

    Kærlig hilsen Kim

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kratom masters