Jeg er i Singapore og har mødt min nye gruppe. De virker rigtigt positive og rare, og vi har sammen fået hilst på den Smilende Buddha, samt snuset godt og grundigt til byens etniske kvarterer.

Jeg føler simpelthen sådan med disse mennesker, når jeg må slæbe dem afsted på city tour direkte efter ankomst. Det er et fuldstændigt vanvittigt ankomsttidspunkt vi har her, SÅ tidligt om morgenen, og i gæsternes system er det jo midnat i stedet.

SÅ mange timer til hotelværelserne kan være klar, og det de trænger mest til er hvile.

Men afsted går det i stedet, på denne ‘rundt-Singapore’ i henved 4 timer, mens Jackie (lokalguiden) og jeg løbende tjekker op med hotellet hvornår de her stakkels mennesker kan få et værelse og komme op, blive sig selv, og få slappet en smule af.

Jeg har sagt det før; jeg synes det er lidt synd, for de får alt for lidt ud af denne by-introduktion som faktisk er rigtig god. Men de er tapre er de, og udholdende ud over alle grænser, selvom jeg nu ikke kunne lade være med at smile en smule, da en af damerne nærmest måtte løftes fri af receptionens sofa da de langt om længe havde fået deres værelsesnøgle, mens hun samtidig forhørte sig om udbuddet hos roomservice’s indining.

Ja jeg forstår det så godt, og så har vi oveni købet bare haft regnvejr det meste af tiden siden de kom. Man får næsten helt dårlig samvittighed…men det er jo vanvid. Som jeg så kækt plejer at sige, så er vi guider ikke Guder. Vi må bare få det bedste ud af situationen.

I aften kører vi night tour med hele gruppen. Jeg møder dem kl. 18.00 og håber at høre at de, trods alt, har nået de Singapore-oplevelser de har set frem til, i løbet af deres egen fri tid.

I aften giver vi dem i hvert fald både Bugis Street Nightmarket, dinner på Boat Quay, riversejlads og ikke mindst Raffles Hotel.

I morgen står vi tidligt op -alt for tidligt, hehe- og kører med toget mod Malaysia. Og jeg ser som sædvanlig frem til at komme ud af storbyen 😉

The Smiling Pio

 

Tags: , , , , , , ,

2 kommentarer til "Smiling Singapore, eller øhh…"

 1. Lotte siger:

  Hey you

  Ingen særlige kommentarer, men en bekræftelse af forventet ankomst i Bellisworld lørdag eftermiddag d. 29., medbringende kæreste, luftmadras, sengetøj og formodentlig kiddet (derfor madrassen).
  Smid lige en mail eller sms, hvis du har ændringer i dine planer.

  GLÆDER MIG til at gense dig.

  Knus fra forstæderne

 2. PH siger:

  Hey Lotte

  Alles klar, I dukker bare op som aftalt 🙂
  Kan du sige hvornår ca?
  Jeg lander i Tirstrup kl 12.30, og bliver hentet hjem til Århus af min kære Xmand.

  Vi skal iøvrigt brunche med Kim søndag formiddag. Det er jo sådan en tradition Kim og jeg har. Vi bruncher altid sammen, den første søndag efter mine hjemkomster. Så denne gang har han altså bestilt bord til fem.

  Ser frem til gensyn.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kratom masters