Oh my God jeg havde lykkeligt glemt det kaos som hersker i de store shoppingcentre herude. Men da jeg i går eftermiddags var tilbage i Centre Point, som er et af de største af slagsen her i KK, ja så blev jeg godt og grundigt mindet om det påny.

Dette center er i mange etager hvor lange gange med et hav af butikker forgrener sig i alle retninger. Her myldrer mindst én milliard mennesker rundt mellem hinanden, og ikke kun for shopping, men i lige så høj grad for det sociale aspekt ved at komme ud blandt andre.

I stueetagen som jeg må bevæge mig igennem for at komme ned til kælderens supermarked drøner BoneyM ud over det hele, med en lydstyrke så man tror det er løgn. “Brown Girl in The Ring, shalalalala……” Jeg føler mig, på grund af musikken, nærmest hensat til 80’erne, eller måske er det nok nærmere 70’erne, mens jeg kæmper mig igennem både McDonalds og KFC og boden med DailyFresh som sælger varme majskorn i papbægre, hvilket spreder en sødlig og tung duft ud over hele kælderetagen.

Selve supermarkedets indretning virker også ret kaotisk, li’som blottet for al logik på en eller anden vis. Jeg raver rundt mellem KingCola og TigerBeer for at finde mælk, æg og toiletpapir. Og da jeg kommer hjem opdager jeg at alt som i virkeligheden fandt vej til min kurv endnu engang er drikkevarer, vand, juice og cola. Hmmm det er da godt at det er så forholdsvist billigt at spise ude her -og det gør jeg så indtil videre i hvert fald. Mens jeg samtidig tusker en enkelt toiletrulle eller to til mig her fra kontoret.

Tags: , , , ,

3 kommentarer til "Shopping East"

 1. naja siger:

  Ellers er du på spanden hihrrrr haaaah haaa

 2. K1mZ3 siger:

  Hey PH

  Kedede mig i aften, så jeg har nurset lidt på blog’en.

  1. Alle “ugyldig” links i gamle indlæg er udkiftet med “phblog”.
  2. Jeg slog stats plugin fra/til, så der nu på stats siden vises “phblog” i stedet for “ugyldig”. Stats starter fra scratch, men du kan se de gamle ved at vælge “ugyldig” i drop down boksen.
  3. Jeg har installeret “WordPress Admin Bar” plugin, så du har adgang til alle funktioner fra toppen af siden, når du er logget ind med cookie. Jeg synes det er en nice feature 🙂
  4. Jeg har købt en ny cykel!
  5. Jeg skal hente den i morgen 😀
  6. Den kostede mucho 🙁
  7. Men jeg har råd, MUAHAHAHA!!!1

  Kærlig hilsen Kim

  Kærlig hilsen

 3. Lotte siger:

  Dejligt at se, hvad der fylder i dit liv, så du ikke har tid til at informere os om dit vanemæssigt tomme køleskab… Håber, I nyder turen & hinanden – vi har netop haft en vejrmæssigt perfekt sommerweekend, som jeg har nydt med brunch, shopping, en tur i vandet, restaurationsbesøg (lørdag) og mere shopping + ølkylling (søndag). Burde være udhvilet og klar til en ny uge, men har mest af alt lyst til at fortsætte livsstilen…
  Stort knus herfra

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kratom masters