Pakker ned i dag efter næsten en måned på Langkawi, og foretager samtidig alle mulige overspringshandlinger, hehe, som fx at skrive her.

Det er slut på driverlivet, om tre timer sidder jeg i flyet til Singapore.

Skal møde en ny gruppe der i morgen tidlig, og så starter det hele ellers forfra. Østens Hjerte, rundt Malaysia og hva’ har vi.

Det er nu helt OK, kan jo godt lide det når det rykker, så lad os bare komme igang.

Det bliver så også den sidste tur her inden jeg rejser hjem for at nyde julemåneden i DK, og jeg glæder mig SÅ meget til at holde jul på Godset med familien.

Men inden da er der jo lige en fødselsdag der skal klares, og her har jeg jo inviteret til samvær i Århus d. 30. november.

Da det foregår hos Kathleen, og hun jo gerne skulle have noget at styre efter, må I godt sådan begynde at overveje om I har tænkt jer at dukke op, og i så fald få givet en tilbagemelding inden så alt for længe.

N’men jeg må videre, den der rygsæk pakker jo altså ikke sig selv -desværre 😉

Tags: , , ,

2 kommentarer til "Så er det videre…"

 1. Lotte siger:

  Har ikke kigget på bloggen længe, men i dag lader til at være den rette dag til netop det. Synes fortsat, det lyder, som om du vimser rundt i Paradis på udkig efter “forbuden frugt” – og at du rent faktisk finder den, er jeg ikke i tvivl om, nu f.eks. Cactus (skønt forbudt er den vel næppe, blot fristende).
  Min søde kæreste er ved at flytte officielt ind – s’gu – så fritiden går med praktiske gøremål både her & der, så vi kan få tømt hans lejlighed. Han er altså en gave. Ved ikke, hvad jeg har gjort for at fortjene ham, men nyder ham i fulde drag…
  Vi regner med at finde Aarhus for at fejre dig, nærmere detaljer aftaler vi, når vi kommer tættere på.

  Pas godt på dig.

  Novemberregnvejrshilsener…

 2. PH siger:

  Hej Lotte

  Du er et fantastiskt menneske, og derfor kan intet mindre end en fantastisk kæreste gøre det -SÅ simpelt!!

  Har du snakket med Tille, jeg tror hun vil ringe om noget evt. samkørsel i forhold til d. 30.?

  Glæder mig til at se JER 😉

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kratom masters