Så nåede jeg atter Singapore, og det er ikke fordi jeg orker at explore noget som helst, som sædvanlig er jeg totalt jetlagget efter 12timers-flyvningen og camper bare i mit hotelværelse.

Landede kl 05.51 lokaltid, mens hele mit system skreg at klokken nu var around midnight. En OK flyvning herud, selvom jeg fra start havde en fornemmelse af at dette ville blive noget af en udfordring. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg var bare ikke ‘in the mood’ for 12 timers flyvning lige i dag.

Havde fået en vinduesplads og var umiddelbart tilfreds. Så slap jeg da for at sidde tæt mellem to medrejsende. Hos Singapore Airlines er der tre-x-tre seats på hver række og det værste der kan ske for mig er at jeg sidder i midten på én af disse  tre seats, så jeg var jo selvfølgelig glad for at få en yderplads. Hvad jeg så ikke var så begejstret for ved denne, er at jeg hele tiden skal involvere mine ‘medsiddende’ i mine toiletbesøg, og almindelige behov for at strække benene.

Og så var der jo oz lige ham tågehornet på aile-seatet, that lucky bastard, som var så helt uudholdelig at høre på. ÅHja sådan nogle findes alle steder..

Frem kom jeg og da jeg havde taget mig al min tid i lufthavnen, jeg mener det kræver jo sin tid tid at udfylde indrejsepapirerne, og samtidig finde plads til at ryge en smøg eller to, så trillede jeg bagagevognen lige ud i favnen på Patrick som var komet for at henete mig, og køre mig til Hotel Peninsula Excelsior hvor jeg skal bo de næste par nætter.

Og så regner det her……………..’Rainy Singapore’ but frankly, I don’t give a damn, for jeg er jo bare her på værelset i et forsøg på at komme på omgangshøjde med mit jetlag ;o)

Arrived and ready…………..

Tags: , ,

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kratom masters