Modige Pernille ;o)

 

Ja hvem skulle nu ha’ troet det ;o)

Den spanske festival hvor tyrene slippes løs i Pamplonas gader, har tilsyneladende forflyttet sig. Og så endda til kældertoiletterne i et Singaporeansk shoppingcenter

 Jeg må sige at min kollega Pernilles mod imponerer mig, men hvad fa’en, hun har jo boet så mange år i Spanien at hun velsagtens kan tale med sådan en bull ;o)

 

Døre på dametoilettet

 

Er det ikke bare vildt flot?? Synes simpelthen at det måtte deles og vises frem, for sjældent har jeg set noget så imponerende.

Hvis du selv har lyst til at opleve denne årlige tyrefestival, så finder den i år sted i dagene fra d. 7. til d. 14. juli. Og skulle du nu rende ind i Pernille ved den lejlighed, ja så bare follow, for som du kan se, så har damen sgu nosser ;o)

 

Dekoreret toilet i Singapore

 

N’men jeg tror jeg ude i en form for overspringshandling lige nu, og må hellere tage mig en smule sammen. Har en time til at pakke ned her, og sidst på dagen går det så, som sagt, afsted til Borneo.

Tags: , , , ,

3 kommentarer til "Pamplona i Singapore?!"

 1. Michael siger:

  Hej PH
  Rigtig flot blog du har fået dig der. Det er jo en alle tiders ide, når man har et job som du har. Bare det var mig, der havde sådan et job. Den er noget langsom til at loade på min netforbindelse, men som du selv skriver, skal Kim lære dig noget om billedoptimering til web. Du må gerne trække på mig, hvis der – men sikkert ikke særlig sandsynligt – skulle være noget Kim ikke ved, eller hvis han ikke lige har tid. Jeg har også arbejdet lidt med wordpress, men mere brugt det til at lave en decideret hjemmeside. Håber du får mange spændende oplevelser, som du kan berette om her på bloggen.

  Kh
  Michael

 2. PH siger:

  Hej Michael

  Det var dog dejligt med en hilsen fra dig ;o)
  Ja der er noget med de der pics……………. -hmmm er det måske fordi de er for store når jeg smider dem op?
  Håber at du har det godt.

  Smil fra PH

 3. K1mZ3 siger:

  Halløjsa

  Jeg tror desværre ikke, det vil hjælpe meget at komprimere billederne, da jeg også oplever langsomheden herhjemmefra.
  Tror det er processoren i den lille serverboks, som er flaskehalsen, når siderne skal genereres.
  Det gode ved det er så, at boksen ikke bruger ret meget strøm og det er jo vigtigt, når den skal køre i døgndrift :o)

  …og hey PH, har du fundet Internet på Borneo? Det ville være psyko-friZle, for indlæggene bliver bare bedre og bedre.

  Kærlig hilsen Kim

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kratom masters