Der har været stille her i april, men jeg har jo altså også haft mere end travlt. Den ene tur tager den næste og hvornår skulle jeg lige finde tid og lejlighed til at sætte mig ned, med den samtidige mulighed for at være online -så ja, altså derfor har det knebet lidt med at forfatte nye indlæg her på bloggen.

Lige nu er jeg i Singapore igen, og jeg kan se at Kim har fået opdateret bloggen her, så jeg nu også skulle være i stand til at uploade film-klipz. Så lad det da lige komme an på en prøve:

Tjaeee, og her ville jeg så gerne have vist jer et lille filmklip jeg lavede under et af mine besøg i Iban-huset i Sarawak -men nej……….
De nye funktioner, her i den opdaterede blogudgave virker tilsyneladende ikke, så det må I altså stadig have til gode. Det var ellers et fint lille klip, med rigtig regnskovsregnvej, lyd und alles, måske det kommer senere ;o)

Men bortset fra det, så står alt vel til herude. Jeg har lige haft et par supergode rejseuger med de sødeste rejsekammerater overhovedet.

Jeg var jo ellers temmelig ked af at skulle forlade mit nyfundne Paradis på Langkawi, var SÅ tæt på at melde over and out og bare lade resten af Verden fortsætte uden mig, men som I jo allerede véd så endte jeg alligevel tilbage her i Singapore.

Jeg fik iøvrigt aldrig fortalt om forsinkelsen på flyet fra Langkawi til Kuala Lumpur (KL) ved den lejlighed.

Jeg havde jo en mellemlanding i den malaysiske hovedstad Kuala Lumpur på den tur, og da flyet var forsinket i afgangen fra Langkawi, var tiden faktisk temmelig kneben i lufthavnen der, hvis jeg skulle gøre mig noget håb om at nå mit forbindelsesfly videre til Singapore.
Men det ér jo altså serviceland herude, så da jeg kom racende op i transitten efter landing i KL, stod der to unge, smukke og flot uniformerede mænd klar til at modtage mig, hvorefter jeg og min rygsæk blev kastet ombord i en af disse elbiler man ser køre rundt i de store lufthavne.
Og der sad jeg så, som en anden skandinavisk og meget blond dronning, mens de fragtede mig hurtigt og sikkert frem til den rette terminal, og ydermere eskorterede mig helt frem i gaten, hvor folk allerede var begyndt at boarde -SÅdan!

Og det var nu alligevel godt jeg nåede så langt, for ellers ville jeg jo være gået glip af de mest pragtfulde rejsekammerater længe ;o)

Nåhja og så var der jo også aftenturen hjem fra Chinatown, Singapore. Det havde regnet i timer, ja ikke bare regnet, men helt bogstaveligt stået ned i stænger. Og lynet og tordnet tilligemed, og det endda i en grad så skærmen på min laptop flimrede og vinduerne i mit 14. sals hotelværelse stod og vibrerede.

Så da dette uvejr endelig var trukket over, ja så måtte man simpelthen bare ud.

Så jeg spadserede til Chinatown, for at frekventere de små boder i Food Street. Her får man ganske enkelt de mest lækre sea food-omeletter til absolut ingen penge.

Der var godt nok stille i det ellers så livlige kineser-kvarter, for mange havde helt opgivet denne aften pga regnvejret. De havde ganske enkelt lukket shops og boder og var taget hjem.

Så efter en stille spadseretur rundt i kvarteret stillede jeg mig op i en taxi-kø.

Pludselig holdt så denne trishaw (cykeltaxi) foran mig. Det er ellers en meget turistet ting, som jeg har holdt mig fra. De holder til på centrale steder i byen, som fx ved Bugis Street nightmarked og bag det store tempel i Chinatown, hvor de så fisker turister op til en sight-seeing-tour, som hurtigt beløber sig til en mindre formue.

Så jeg var da også ret afvisende da han først pingede ind, og han fandt hurtigt ud af at jeg ikke var turist-på-udkig-efter-oplevelse, men blot havde brug for transport hjem til mit hotel.

Og da vi enedes om en OK pris, jeg var hans første kunde denne aften pga regnvejret, sprang jeg op -og fik så en herlig oplevelse gennem Singapores regnvåde gader.

Tags: , , , , , , , , ,

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kratom masters