Altså dét siger jeg jer bare, at skulle I nogensinde gæste Hua Hin her i Thailand, så må I endelig ikke snyde jer for det fantastiske show “Blue Angel Cabaret”

 

Det er virkelig sublim underholdning. Overdådigt, fejende flot og leveret med stor indlevelse, selvforståelse, humor og glæde. De når i den grad ud over scenekanten, alle disse skønne damer.

Showet består af en gedigen blanding af traditionelle kulturdanse og thaipop, samt ikke mindst de helt store verdenshits. Her går såvel Tina Turner som Celine Dion kækt på den lille intime scene.

De er her allesammen, den selvironiske…

samt Divaen med charme på størrelse med et halvt kongerige…og så alle de øvrige, helt vidunderlige madammer.

Kostumerne er storladne, og det skinner så tydeligt igennem at de damer nyder at lufte kreationerne.

Gennemført til fingerspidserne er det… -og altså helt, helt fantastisk.

De giver tre shows pr. aften 7 dage om ugen, så der er ingen undskyldning for ikke at få denne oplevelse med. Blue Angel ligger i den gamle bydel, altså lige midt i barområdet. Og du kan som oftest finde et par af damerne på gaden lige overfor Hotel Hilton, hvor de står og deler flyers ud for cabareten.

Prisen er 300 baht og det includerer en drink. Alle pengene værd -blev der sagt!

Så afsted med jer og mød min absolutte favorit ladyboy -der som sagt blæser én så ganske omkuld med sin uovertrufne charme. Så glad og levende er hun, fuld af dril, sødme og store smil, samt ditto armbevægelser.

Og mød også dronningen over dem alle -the real beauty queen, hun som er så helt utrolig smuk, at man næsten får åndenød.

Jo Tille og jeg nød i hvert fald aftenen der, og, som I kan se, skød vi billeder til den helt store guldmedalje. Ærgerligt er det, at det der med at uploade film til bloggen her tilsyneladende ikke rigtigt fungerer, for dem fik vi ellers også lavet nogle stykker af.

Filmklip kan I dog alligevel se, hhv. på cabaretens hjemmeside og på YouTube. Men det er alligevel ikke helt nok, man skal ligesom have været der selv, ikke?! Så kommer I i nærheden af Hua Hin, ja så bare afsted med jer -det er helt klart på Blue Angel det sker 😉

Tags: , , , , , , ,

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kratom masters