Ja så kom jeg jo lige til at kigge i den der mappe med yndlingsbilleder -og oplevelser gennem tiderne, og det skal man passe på med -det kan hurtigt gå hen og æde en formiddag eller så’n, hehe.

Jeg skal dog nok vare mig, og nøjes med at dele et par enkelte præmiepics med jer. Det her ovenover har relation til den kommende sommer. Det er nemlig taget en af de gange jeg vandrede Samariakløften på Kreta, helt tilbage i 2003 tror jeg.

Den tur kommer jeg nok til at gøre nogle gange igen i år -åh jeg vil elske det! At tænke sig den kører hver uge, i hvert fald gennem højsæsonen, ohhhhh mand, jeg kommer hjem fit! 😉

Dette pic er fra en MC-tur gennem Lykien (Tyrkiet). Lang kørsel gennem udtørrede flodlejer, henover stenede bjergveje, og det lange seje træk gennem et tykt lag af marmorstøv langs med de store marmorbrud i området. Og hele tiden den smukkeste natur -i sandhed; A moment in life!

Og OK da, så får I lige et sidste skud, men kun fordi det passer i sammenhæng med ovenstående pic. Her får man nemlig en fin fornemmelse af den store tyrkiske natur som blev nydt på denne rejse:

Tags: , , , , ,

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kratom masters