J’men du godeste… endnu en historie som bør fortælles;

Det er lørdag aften, jeg ser frem til min frie søndag. En dag uden planer eller forpligtelser, jeg skal bare slappe af.

Faktisk ligger jeg på maven på min sofa og ser dansk TV på min laptop – hvilket er en udsøgt fornøjelse når man er langt væk fra ‘hjemme’

Pludselig vælter en stangvissen mand ind gennem min åbne dør 😮

Jeg hanker behændigt op i ham og begiver mig ned ad trappen med denne fulde finne, som er iklædt shorts og strop-shirt, nothing else… og tilsyneladende faret fuldstændig vild.

Det er faktisk ikke helt så let at bugsere ham ned ad trappen, og jeg er skide bange for at han skal falde og slå hovedet (alvorligt) undervejs. I det samme kommer Camelia, min dejlige nabo, hjem efter 12 timer på job.

Hun fatter keine, men snakker til mig, uden at få svar – jeg er jo for pokker dybt koncentreret og vil bare have denne mand bragt hjem (læs: væk herfra), og jeg har forstået at han bor på hotellet som er nabo til min ejendom.

Heldigvis går det op for hende hvad det er der foregår og hun råber fra terrassen, spørger om jeg behøver hjælp?

Oooooom jeg gør 😀

Godt så! Vi slæber i fællesskab herren ned til hotellet, hvor ingen reception er åben der findes kun en pool-bar. Her bænker vi ham, men han mener altså ikke det er her han bor.

Hæng på lidt endnu – det bliver meget værre!

Vi går rundt på hotellet og råber ‘Hello’ og hvad véd jeg, alt for at skabe nogen kontakt – intet sker, no reaction what so ever. Og så sent er det altså heller ikke…

Vi fisker hans mobil fra hans bukselomme og ringer til alle numrene på hans opkaldsliste… de fleste gider ikke svare og dé vi når igennem til lyder nøjagtig li’så visne som ham. Jeezzz

Plan B; vi hanker op i gutten påny, da han ikke kan blive enig med sig selv om hvorvidt han bor hér eller ej… Vi vil slæbe ham op til hotelejeren som bor et par hundrede meter længere oppe ad vejen. Han vil så kunne afgøre om gutten er hans gæst eller ej.

Inden vi når så langt kommer en kvinde ud fra hotellet og styrer lige hen og svinger et par knytnæver i synet på vores gut mens hun slynger om sig med russiske eder – j’men du godeste!

Camelia ryger på kvinden, mens jeg holder herren oprejst…og vi nægter at give slip før han er bragt sikkert i hus. Kvinden forsvinder ind i hotelbebyggelsen og vi ved stadig ikke hvor han hører til. Og iøvrigt har han overhovedet heller ikke lyst til at komme der…men det er li’som ikke vores problem. Vi vil jo for pokker bare gerne af med ham!

Vi kontakter nu hotelejeren, som flipper fuldstændig ud – over os!

Ham kender vi ellers som en varm og hyggelig fyr, men i dét her tilfælde er hans mening at vi overhovedet ikke skulle have forholdt os til noget som helst. Så er det bare lige jeg spørger om jeg ganske enkelt skullet ha’ sparket den her fulde finne ned ad min trappe, med diverse seriøse faldulykker til følge?

Nej fan’me nej, selvfølgelig prøver man at hjælpe – man ér da for pokker menneskelig – eller?

“Det var en lørdag aften” – jeg ventede måske ikke lige netop på dette…

😛

Tags: ,

9 kommentarer til "Man tror sgu det er løgn…"

 1. Lone siger:

  GEVALIA :))

 2. Sarah siger:

  Øj-jøj-jøj!!! Men det er sådan noget der skaber gode historier 😉

  • PH siger:

   Åhhh Sarah for fanden, du kender det jo…
   Men ja det er allerede i dag blevet til en historie vi har bragt ud – og som vi sidder og griner af på vores aftenbalkoner 😀

   • Sarah siger:

    Oh, yeah… Har dog ikke haft fulde finner bragende ind, men meget andet 😉
    Som for eksempel da jeg havde en psykisk syg gæst, som skulle hentes af ambulancen og politiet insisterede på at jeg skulle sidde i salatfadet sammen med 3 meget smækre politimænd. Det var en god køretur rundt i den lille græske landsby 😉

 3. Kurt Devantier siger:

  Det var noget af en historie du har skrevet findes der virkeligt folk der drikker sådan i hegnet det kan da kun være finner og svensker og englænder der er sådan og dansker som os er da heldigvis sober Hilsen Kurt.

 4. naja siger:

  Det var det bedste sted, han kunne “falde ind” 😉

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kratom masters