-og sådan én er den skønne Tepe Mountana Cafe & Restaurant som man finder i bjergene blot et kvarters kørsel op bag ved Alanya.

Et lokalt spisested som sætter de tyrkiske traditioner højt. Her er smuk udsigt og frisk bjergluft, den venligste betjening og den lækreste mad. Til gengæld er her ikke noget spisekort, man forhører sig simpelthen om hvad der er i gryderne i dag, og lader ellers de erfarne og imødekommende tjenere sammensætte menuen. Normalt er der heller ingen turister, så man får virkelig oplevelsen af det ægte Tyrkiet, hvilket jo kan være stærkt tiltrængt efter et par dage eller mere i den hektiske ferieby Alanya.

I onsdags var dog en undtagelse, mht. turistinvasionen, idet jeg havde inviteret hele guideteamet på fødselsdagsmiddag deroppe. Jaja jeg ved dét godt, endnu en fødselsdag udenfor nummer, men da jeg jo også ved at jeg d. 27. november sidder så ganske alene ude i Malaysia, ja så benyttede jeg altså lejligheden for godt selskab og lod dette års fødselsdag falde d. 27. august ;o)

Og hvilken herlig aften det var, vi spiste og drak, nød udsigten og hinanden i 4 timer. Og så tog de altså fusen på mig, de kære kolleger. Sikke en gave de havde til mig; på torsdag skal jeg paraglide oppe fra bjergene og ned over Alanya for at ende op med at lande på stranden. Årrhhja så når jeg da også at komme på starnden inden jeg tager hjem. Det bliver da en oplevelse af format, og jeg glæder mig voldsomt!

Hvis du selv har lyst til at nyde et besøg på den dejlige restaurant, smage på den gode mad og nyde den friske bjergluft samt den overvældende udsigt, ja så skal du finde op på 35meter-vejen som løber nordom Alanya by. Hvis du kører op ved markedshallen (Toptanci halle) og ender i lyskrydset ud mod 35meter-vejen så drejer du ud mod venstre og umiddelbart derefter fører så en vej til højre op i bjergene. Tepe Mahallesi står der på skiltet, du følger så bare denne vej som snor sig hele vejen op forbi restauranten. Du vil passere enednu et par skilte med Tepe Mahallesi, så du kan være sikker på at du holder retningen, og føler du dig i tvivl så stop op og spørg de lokale som helt sikkert kender både retningen og restauranten. Umiddelbart inden du når helt op til restauranten vil du også møde et par skilte som viser mod Tepe Mountana Cafe & Restaurant, og så kan du overhovedet ikke længere være i tvivl om at du snart vil befinde dig i Paradis.

God tur op, rigtig god fornøjelse og Afiyet Olsun ;o)

Tags: , , , , , ,

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kratom masters