Lad dette være en stor undskyldning til en gæst jeg havde for år tilbage på Kreta.

Det var i 2006 og min dejlige kollega Michael og jeg var taget til lufthavnen en sen aften for at modtage nye gæster. Der stod vi så og ventede på at modtage dem når de kom ud i ankomsthallen.

Og så sker der det, at den her glade og ivrige kvindelige gæst kommer styrtende ud og styrer direkte hen til Michael som byder hende velkommen, og straks går i gang med, via sine lister, at finde ud af hvor hun skal bo, og dermed til hvilken bus hun netop da skal sendes.

Damen står trippende og venter og benytter så tiden til lidt småpludren, og det er præcis her hun kommer med det famøse udbrud; “Iiihhhh altså, jeg er glad for at være her igen. Sidst jeg var her var der sådan en dejlig strand og jeg er spændt på om den er der endnu”

Michael stoppede helt op i sin bladren i listerne og tværs gennem hallen mødtes vores blikke  og vi delte tanken: “ÅhJa, hvad tror du selv?!”

Men efter at have læst denne artikel i Politiken.online i dag: Strand stjålet i Jamaica, ja så må jeg jo altså lige revidere min opfattelse og sende en undskyldende tanke til denne glade og forventningsfulde gæst.

Det kan altså hænde at man vender tilbage til et tidligere feriemål og ens yndlingsstrand er så ganske forsvundet!  ;o)

PS! Billedet er saxet fra avisens artikel.

Tags: , , , , , ,

8 kommentarer til "Man KAN altså stjæle en strand?!"

 1. K1mZ3 siger:

  Hvor dybt stikker sandet mon?
  Hvad vejer en kubikmeter sand?
  Jeg har svært ved at forestille mig, hvordan sådan en stjålen strand ser ud. En bizar handling må man sige.

  Gad vide om du overhovedet bemærker min kommentar i mylderet af kommentarer????

  Kærlig hilsen fra en fjern men ikke flygtig ven 😀

 2. PH siger:

  Hey KimZe

  En kubikmeter sand vejer 1,6-1,8 ton, så mangler vi bare at finde ud af hvad en lastbil ca læsser og derefter må vi sjusse os frem til hhv bredde på stranden (idet jeg antager at de 400m går på længden, hehe) og dybde af sandlaget, så har vi svaret!!

  Dejligt at høre fra dig ;o)

  Kærlig hilsen din allerbedste ven!

 3. christina larsen siger:

  Hej du! Kreta er skøn. Vi fandt også en dejlig strand og en kanon god camping plads. Tror du at Egypten har gode strand i påsken. Knus fra en familie der aldrig vil gleme dig

 4. PH siger:

  Halløjsa til jer, og hvor blev jeg dog overrasket over at se jer her. Sig mig hvordan pokker fandt I frem til min side?!

  Anyway, så glemmer jeg altså heller aldrig jer. Den allerførste Izmir-ankomst. Var det ikke 11 gæster i en minivan, og 4 timers kørsel gennem natten, med kurs mod det lille Ören -hehe.

  Og I er stadig rejsende kan jeg se, Egypten ved jeg godt nok intet om, men mon dog ikke de gode strande findes, også der?! 😉

  Dejlig hilsen Christina, og hils nu også Lars, Thomas og Casper fra mig.

 5. christina larsen siger:

  Hej! Vi fandt dig via Tille på facebook. Hun var min første ven på facebook. Hun sagde også at du er i Bravo tours nu. Dem har vi rejst med 3 gange. Vi er meget tilfredse. Vi skal til Egypten til påske med Bravo så det er vi spændt på. Er du glad for dem og er de glad for dig. Hvor er du henne i verden og hvor skal du hen sener? Du må have det godt. MANGE HILSNER fra Christina og company

 6. PH siger:

  Hej Christina

  Jeg er meget glad for Bravo, og håber da at det også går den anden vej rundt, hehe.

  Som du kan læse på bloggen laver jeg lige nu rundrejse i Malaysia, men det får snart ende.

  Jeg skal hjem og holde jul med familien, og i januar er jeg så tilbage i regnskoven på Borneo -det glæder jeg mig til 😉

  Knus til jer

 7. Christina Larsen siger:

  Så må vi en tur til Borneo! Det lyder rigtig godt. Hvornår på året er et godt tidspunkt at tag der ned? Jeg må ind og se på Bravo tours hjemmeside og se hvad det er for noget. Du må have det rigtig godt og mange hilsner til dig fra alle her i familien

 8. PH siger:

  Årrrhhhh hvad?!

  Det sker jo også lige udenfor vores egen gadedør:

  http://ekstrabladet.dk/nyheder.....181340.ece

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kratom masters