Mac D -all over the US

“Foto sakset fra Politiken.online”

Hvad det her er?

Tjaeeee såmænd et billede over samtlige Mac D-restauranter i USA…

Det minder mig om dengang, mine unger stadig var små, og allt, alt for påvirkelige. Mac D var netop kommet til DK og kampagnen var hæsblæsende. I en del familier, såsom min, kendte vi stadig til begrebet “politisk korrekthed”. Lad det være sagt med det samme; det var også dengang man ikke kunne udtale højt at man elskede Tyrkiet som rejseland og faktisk kom der med jævne mellemrum!

Men Mac D altså -ja dét gjorde man bare ikke

Ikke alene var det gennemført dårligt mad -var det ikke i dén forbindelse begerebet “junk-food” opstod?! Men også deres medarbejdere blev behandlet så dårligt, og havde ingen ret til organisering… Lige vand på en ‘arbejder-politisk-social-bevidst’ families mølle. Her kunne vi gøre en forskel….

Så således voksede vores unger op, uden McDonalds-fødselsdage, eller andre frekventioner overhovedet.

Men selv ‘bevidste’  forældre kan have deres svage øjeblikke, hvor ‘nemme’ løsninger er det som gribes efter -hmmm.

Dét skete så for mig i en festuge midt i Århus, hvor jeg var ude med ‘yngsten’ som på det tidspunkt var vel omkring de 7-8 år. Hele dagen havde vi jagtet børneteaterforestillinger, gøgl og liv i gaden -og hvad får vi ellers på en billig pung…

SÅ sker det; Mor her køber sig en gang Chili con carne i en gadebod på strøget, og er med det samme klar på at dét gider ungen i hvert fald ikke æde. Og så er det jo, at selv bevidste forældre sommetider falder så helt igennem og bliver ganske menneskelige. Så jeg siger: “OK så da, hvis du vil, så kan vi gå på McDonalds og købe en burger til dig”

Jeg skal aldrig glemme det uskyldsrene blåøjede blik, da hun kiggede op på mig, og med alskens afsky malet ud over det hele lille barnefjæs, da hun sagde: “JEG skal fan’me ikke på McDonalds”

OK så ja, så vidste man jo at man var lykkedes!!!

 -og selvom det var fandens besværligt, så fandt vi selvfølgelig tøsen en alternativ aftensmad.

Om hun siden har forsøgt sig med Mac D, ja det ved jeg faktisk ikke. Men hin aften i Århus, ja da var Mor her både stolt og flov!

Fotoet som følger idnlægget her, er som sagt sakset fra Politiken.online og det er helt klat værd at læse artiklen som det er medfølgende til -brrrr….

http://politiken.dk/kultur/article802474.ece

Tags: , , , , , , ,

2 kommentarer til "Mac D rules -og hvor er det dog skræmmende…"

  1. Tille siger:

    Sikke en hyldest til mig 😉
    Jeg må desværre afsløre at jeg har kastet mig over Mac D mad et par gange, men det er snart ved at være et par år siden. Der er ikke meget i at spise pap-boller og flade bøffer.

  2. PH siger:

    J’men OK Trutti, det måtte vel prøves 😉

    Klogere blev du så, og du har stadig din gamle Mor’s fulde respekt!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kratom masters