Har lige nydt en pizza -samt, ikke mindst, italienske Mario’s charme 😉

Restauranten ligger så bekvemt lige overfor Gallery Hotel, så det var et nemt valg for aftenens fødeindtag -og absolut ikke første gang. 😉

‘Ham selv’ kommer stormende ud, da jeg placerer mig ved det absolut yderste bord -nemlig dér hvor man må ryge.

“Ooolalala Pio, come stai  -how are you?”

Og så fortsætter han ellers ud af en streng; aiiii hvor ser du godt ud, så solbrændt og frisk. Og jeg æææælsker altså bare din hårfarve! Ved du godt at folk betaler i dyre domme for at få netop dén?

Derefter får vi en lang snak om Borneos regnskov OG grindedrabene på Færøerne. Det er ham som bringer det sidste emne på banen og han tror i første omgang at der er tale om delfindrab.

Vi når faktisk temmelig vidt omkring før han på et tidspunkt afbryder sig selv og siger: “Men du er vel egentlig kommet for at spise?”

Sammen prøver vi at finde ud af hvad der skal være på aftenens pizza

Først foreslår han en hvid pizza med babyspinat, men da jeg har givet ham de tre stikord: salty, hot and spicey, erkender han at, jeg ikke er så nem at rokke med i dén retning.

Syv minutter senere står der en speciel designet pizza på mit bord: peperoni, ansjoser, chili og hvidløg -og jeg nyder indtagelsen.

Et par, tydeligt italienske, venner dukker op i restauranten og Mario bliver optaget andetsteds. Men ikke mere end at han på et tidspunkt atter flagrer forbi mit bord for at spørge hvad jeg synes.

“Sorry, not to keep you company, but…”

“Yesyes I see, you don’t have to think about it…” svarer jeg igen, og det hele ender op i kindkys og krams. “You just take care, and I’ll see you around”

Om det nu bliver sådan skal jeg ikke helt kunne sige, men skulle DU en dag komme forbi Da Mario her i Singapore, ja så må du endelig hilse ‘ham selv’ fra Pio -the danish lady with the big yellow hair 🙂

Tags: , , , , , ,

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kratom masters