Makakabe i modlys

 

Mens jeg holder badeferie i Kota Kinabalu, og tager mig sammen til at forfatte et indlæg om de mange regnskovsoplevelser, så må I nøjes med dette meget smukke og stemningsfyldte billede af en af de utallige Makakaber jeg efterhånden er stødt på. Denne her er fra en flodsejllads på Kinabatangan-floden i Sabah-delstaten på Borneo.

Tags: , , ,

6 kommentarer til "Lettere skriveblokeret……"

 1. Tille siger:

  Hvis jeg skal besøge dig til sommer vil jeg ha hele turen. En uge i Singapore hvor vi bare tuller rundt er altså ikke nok når jeg ser alle de her billeder…
  Lige nu er der brug for dig her hjemme, der er ret mange ting jeg gerne ville snakke med lige netop DIG om, men Lotte skrev en sms for ikke så længe siden så måske bliver det til en kop et-eller-andet med hende og en snak.
  Jeg savner & elsker dig!

 2. Lotte siger:

  Hey sveske
  Som du ser ovenfor, tænker vi skam på dig herhjemme i den bladløse sommer. Jeg (men næppe min økonomi) er helt enig med Tille, Singapore er s’gutte nok, når dine billeder lader til at vise et paradis. Håber, du hygger & lader batterierne op – måske er det i virkeligheden dig, der får behov for en ferie i virkelighedens verden (gerne i Københavns-området, vi er et par stykker, der gerne vil se dig) i løbet af den bladrige sommer.
  Jeg ta’r en tur i sommerhus i weekenden med 3 andre tøser – kontrasten til din hverdag er ENORM. Tænker på dig.
  Knus

 3. K1mZ3 siger:

  Singapore eller Danmark…livet er et eventyr 🙂

  Kærlig hilsen K1mZ3

 4. naja siger:

  Skriveblog eller skriveblokeret? Venter spændt på at det er gået over.
  Naja

 5. Kat siger:

  Tilslutter mig koret der synger : Savner dig !

 6. Kat siger:

  Ps : Hvor er han da cute…dit bette nye “barn” Kan godt forstå dit hjerte smelter & tilsvarende en total mangel på forståelse for “mennesker” der betragter disse & deres slægtninger som….” mad på bordet “….direkte såvel som inddirekte.
  &….Så ringer det på min dør…Jaaaa ? siger jeg afventende & får en frisk stemme,der påstulerer : ” Det er Blomster-pigen “!.
  Jeg “trykker” hende ind & afventer en kvinde iklædt Frelsens Hær “kostume”&….i overført betydning var det netop “det”,der smilende opsteg min trappe & rakte mig en SÅ smuk buket blomster & kækt smilende nedsteg trappen,efterladende mig letter konfus. Blomster !…Til mig !…Hvorfor ? En misforståelse ? Næ & nej…Kære kære dejlige veninde & skønne Qvinde…Balsam på min blakket sjæl har du sendt mig & al det Grå jeg før kun så…som sev ind i min sjæls afkroge,det omfavner nu kun bygningerne,bilerne,træerne &….trods tidspunkt & “det vejrlige” STRÅLER en varm sol ind i hver en afkrog af mit snørklet sind & skaber Håb & Glæde. TUSINDE TAK & Kys & Kærlige tanker.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kratom masters