Så oplevede vi det igen….

Jordskælv på Kreta. Ja vi oplever det jo nærmest dagligt, eller rettere sagt; det finder sted næsten dagligt. Men som oftest mærker vi ikke meget til de små skælv på 2 – 2,7 på Richters.

Men i lørdags skete der så lidt mere… For det første var det rimelig tæt på, nemlig ud for Fallarserne, den kretensiske vesterhavsstrand. For det andet var det større end almindeligvis; 6,4 og for det tredie varede det hen ved et minut. Det er faktisk lang tid!

Ødelæggelserne er på ingen måde voldsomme. Varer drattede ned fra butikkernes hylder, service faldt af bordene på de lokale taverner. Og i dag oplevede jeg så en enkelt gæst som kunne fortælle om en datter som fik skabet i hovedet på hotelværelset.

Personligt blev jeg revet ud af min siesta ved at min hund gøede helt vildt og fløj ud i sin vindueskarm, hvorfra den normalt skuer sin omverden. Sengen gyngede voldsomt under mig og jeg følte mig helt vildt søsyg.

Men det var så det – indtil næste gang

Læs mere HER – en god side, altid at holde sig opdateret på!

Tags: ,

2 kommentarer til "Kreta jordskælv d. 12.10-2013"

  1. Lotte siger:

    Godt, det blev ved forskrækkelsen, det er altid skræmmende, når den faste grund pludselig ikke er det mere…

  2. PH siger:

    Det var meget ubehageligt. Jeg nåede faktisk ikke at blive bange, men fornemmelsen af akut søsyge var mere end grim!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kratom masters