Der tælles ned og gøres klar til at afslutte endnu en lang Kretasæson. Nu er det faktisk lige om lidt, og jeg har en anelse travlt.

For i år skal lejligheden afsluttes og et helt menageri skal bringes til det nordlige. Både hund og kat er chippet, vaccineret og har fået pas. Boxe er indkøbt i dyre domme, så de er rejseparate.

Og så er der manden….

Der bliver trangt i den lille BellisWorld denne vinter – men nu springer jeg sgu ud i det!

Tags: , ,

11 kommentarer til "Klar, parat – snart"

 1. Inger Marie Ravn siger:

  Dejligt at høre fra Dig PH, snart ser Du det meget smukke efterår i DK, rigtig god tur “hjem” med dine dyr og manden.
  Hvis du ser Nicos (Chania Camp.) så hils ham mange gange fra os “grevinderne”. Vi har ikke glemt ham, men har ikke været på Kreta de sidste to år, håber at komme dertil til foråret, savner den skønne ø, men har rejst i Spanien og Italien de sidste mange rejser.
  Samtidig er vores helbred ikke hvad det har været, men dog i live og frisk på at få en på opleveren, når lægen igen gir grønt lys til at rejse, mit hjerte har drillet ret meget, nogens hjerte går i stå, mit løber for stærkt, ja det er nok fordi dåbsattesten ikke er af nyerere dato.
  Hvis du kommer til København, så skriv lige på min mail adr. ravnemor@live.dk
  Jeg gir gerne et måltid mad og et gl. Vin.
  Rigtig god tur hjem
  Kærlig hilsen
  Inger (2.grevinde)

  • PH siger:

   Jeg glæder mig SÅ meget til smukt efterår i DK – med gummistøvler på 😀

   Håber I får mange flere rejseoplevelser og jeg skal nok hilse Nicos her.

   Kbh. er ikke utænkeligt hen over vinteren, har jo en dejlig datter at besøge der. Og en aristokratisk middag MÅ man jo ikke fornægte sig. 😉

   Stort smil og kærlig hilsen retur

 2. Kurt Devantier siger:

  Hej PH vil det sige du ikke kommer på Kreta mere og ikke er der næste år samt i 2015 Hilsen Primo Kurt

 3. sarah siger:

  Manden??? Er der noget du ikke har fortalt???

  🙂

 4. Inger Marie Ravn siger:

  Hvor aristokratisk middagen er, må Du selv afgøre hvis Du kommer forbi, det vil glæde mig at høre mere om “Manden” ha, ha.
  Lykken kan fanges af alle, glæder mig på Dine vegne.

  “Grevinde 2”

 5. Anders Jakobsen siger:

  Hej PH,
  Var på Kreta i Chania hos dig sidste år, hvor vi ved et besøg med vej-toget i nærliggende bjerglandsby bl.a. købte Malotira-te. Dette er jeg jo så nu løbet tør for… Hvad hulen gør jeg, det er jo super godt?! Kan du købe og poste til mig i DK? OG hvordan klarer vi så lige mht. betaling. Du har vel nu min mail så vi kan evt. overføre eller…
  Har btw et billede af din gamle ven deroppe på min Endomondo profil :o)

  • PH siger:

   Hej Anders

   Glæder mig at Malotiraen har haft sin gode virkning på dig!

   Jeg kunne jo køre op til Maria og Manolis og købe et par poser til dig, kan nok godt finde plads til dem i mine flyttekasser.

   Hvordan ser jeg det der billede af Babush??

 6. Anders Jakobsen siger:

  Hej igen PH, dejligt at høre fra dig.
  Selve Malotiraen er, så vidt jeg har fundet ud af, en “Sideritis Syriaca” og kan købes i Danmark under navnet Græsk Bjergte. Men der var også en anden urt i posen, der hed noget lignende “Matierana” og den kan jeg ikke finde, og det var netop blandingen af disse, der var så god…

  Babush´s billede på min profil:
  http://www.endomondo.com/profile/5664740 og det er altså ikke for at lave fis med ham (ikke at jeg tror han ser på Endomondo), men fordi jeg er temmeligt imponeret over så frisk en 100 årig, og gerne selv vil holde mig i så god form :o)

  Du må meget gerne købe et par poser med hjem, hvis du vil have ulejligheden med det, 1000 tak. Vi må finde ud af post/afhentning + betaling så.
  MVH
  Anders

 7. naja siger:

  Godmorgen PH
  Tillykke med det det HALVE SEKEL 🙂
  Vi ses lørdag, Lars kommer med

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kratom masters