Hovedjægerhøst

 

Der har været lidt stille her på bloggen på det seneste, men det er jo kun fordi jeg atter har været forsvundet ud i regnskovsoplevelserne, så langt væk fra alle forbindelser og elektroniske opkoblinger.

Nu har jeg et døgns ophold i KK inden jeg fortsætter, så vil bare lige give livstegn.

Alt er stadig OK her ude, ja altså bortset fra at jeg bruger dagen på at afklare hvordan hotellet i Singapore har kunnet lave en extra trækning på mit visa-kort, på ikke mindre end 1660,-Dkr.

Så der er gang i telefoner til Singapore og mails til banken derhjemme, akja hvornår er det lige guiden skal holde fri ?! *GGG*

Anyway, humøret er højt, hvordan skulle det kunne være anderledes når jeg befinder mig i mit rette element -child of nature ;o)

I morgen meget, meget tidligt, starter jeg ud igen, og vil så vende tilbage mandag. Denne gang for et lidt længere ophold, hvor der forhåbentlig så igen er tid for udvexling af hilsner her på bloggen.

Jeg tror sgu oz de savner mig inde på CoffeeBean *B*, måske jeg lige skulle stikke hovedet indenfor nu i aften, hvor jeg, sammen med gruppen, alligevel er i byen, bare så de ved at jeg stadig findes ;o)

Og så iøvrigt; så kan det alligevel være at det skal lykkes for mig at komme hjem med en evig og holdbar souvenir idet jeg er begyndt at tale med dem ude i Iban-huset om at få lavet én af de traditionelle tatoveringer som evigt minde. Det var som om de åbnede lidt op for tanken, da de så de mange smukke kropssmykninger jeg allerede har erhvervet mig gennem tiderne.

Tænk at lave denne lille seance som en absolut extra-oplevelse for gæsterne -wouw og uhadada ;o)

Tags: , , , , , , , , , , ,

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kratom masters