Aiiiiiiiii mand, kender I ikke godt dét -sommetider får man bare nok…

Ja faktisk mere end nok?!!

Jeg er så hamrende træt af rejsende som okkuperer solstole uden at bruge dem. Hver eneste morgen kan man rundt på alverdens strande se disse mennesker. Oppe før fanden får sko på, og nede og lægge håndklæder på de fælles strandstole. Altsammen FØR morgenmaden vel at mærke!

Så kommer de dryssende tilbage til disse stole henad formiddagen og arrangerer sig med bøger, solcremer, vandflasker etc. De bruger dem måske så, en times tid eller så, hvorefter der er både frokost OG bytur på programmet. Vel at mærke uden at tage deres ejendele med sig fra stranden. Det KUNNE jo være man lige havde lyst til en slappestund på stranden sidst på eftermiddagen….og så HAR vi jo en stol.

Jeg bliver simpelthen så fucked up i mit hoved over en sådan tankegang -og opførsel. Ja undskyld mig lige mit franske, men…… helt ærligt altså??

Jeg kan slet ikke forstå hvad der foregår inde i hovederne på disse rejsende?!

Jeg kan huske en sommersæson på Kreta, hvor en kollega og jeg hver morgen tog turen rundt langs hotellernes poolområder og fjernede alle disse ‘plantede’ håndklæder. Og hvor vi samtidig på vores info-møder lavede en lille sketch omkring denne ageren. Det hjalp faktisk, den sommer, på de gæster vi havde dér.

Men nu var det jo ikke alverdens rejsende som blev udsat for vores lille opdragelses-stunt, desværre.

Så jeg ser det til stadighed, uanset hvor i verden jeg kommer -og jeg græmmes!!!

Hvad tænker man dog på??

Ja jeg spørger bare…

Tags: , , , , , , , ,

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kratom masters