Så fik man oplevet dét med!!

Nu i aften kl ca 20.30 lokal tid blev vi ramt af jordskælv. Hvor epicenteret befandt sig ved jeg endnu ikke, men her i mit hus, i Agia Apostoli, ca 4 km udenfor Chania rystede det hele pludseligt.

Først buldrede det en smule og mens hjernen registrerede hvad det egentlig var som skete, kom så det næste skælv, denne gang noget kraftigere. Så var det at jeg løb udenfor…men mere skete der heldigvis ikke, og jeg tror ikke vi fik nogen skader lige her omkring.

Pyha!

Skal nok følge op med facts hvis jeg kan…og hvis nogen ved mere end jeg, så skriv endelig her.

Jeg ved ikke hvad det er som sker på Kreta dette forår, hvor regn, torden og lyn stadig raser -som i en normal midtvinter-tid. Underlige naturfænomener…

Tags: , , ,

7 kommentarer til "Jordskælv på Kreta"

 1. naja siger:

  Det er da for vildt. Tænk at opleve det…Indtil nu har jeg ikke hørt om det, men følger da lidt med. Det må være mærkeligt at opleve. Ser frem til det næste indlæg.
  😉 Naja

 2. PH siger:

  Det føltes vildt, mest fordi man tænkte; så for pokker, nu skal jeg altså også opleve dét. Men så var det heller ikke værre, det sker jo tit og ofte her omkring, små skælv, som ikke bringer ødelæggelser med sig.

  Nu har jeg dog undersøgt lidt omkring det, og har fundet frem til at det vi oplevede i går måske nok var en anelse større end almindeligt (4.7), og så var det ikke så langt herfra.

  Det var 10 km dybt nede umiddelbart ovenfor Gramvousa, som er den yderste af de tre halvøer, som rager op herfra nordkysten på det vestlige Kreta.

  Se mere specifikt her: http://www.emsc-csem.org/Earth.....?id=223305

 3. Hanne siger:

  vi sad på restaurant i Kato Stalos og hørte så dagen efter at skælvet var på 4,7 på Richter Skalaen og det var ca 90 km borte

  • PH siger:

   Hej Hanne

   Hvis du følger linket i kommentaren ovenover, så kan du se mere specifikt hvor det var 🙂

 4. naja siger:

  Hej Pio
  Er du interesseret i det lange bord fra VB- ja jeg har godt nok ikke liige regnet ud hvor du skulle have det henne….Håber alt er ok
  ;-B Naja

  • PH siger:

   Heyhey du

   Tænk sig findes det virkelig endnu, det kære langbord, og hvor har det så været i de mellemliggende år?

   Tænk hvis borde kunne tale…du godeste, hvilke historier vi ville få 😉

   Jeg må nok takke nej, for som du selv er inde på, hvor i alverden skulle jeg have det stående henne?!

 5. naja siger:

  Ja, det har været vidne til lidt af hvert. Jeg har haft det hængende under taget i mit skur, og brugt det èn gang. Nu ryger det ud..Må vist snart kigge ud til CB med din adresse, for nu er han blevet væk igen.
  Haèd godt

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kratom masters