Dette billede er saxet fra internettet, fotografen er Martin Lehmann, så har vi dét på plads. 🙂

Billedets titel er ‘Udfordring 100%’ og lur mig om ikke vi alle ville føle således hvis vi var blevet udsat for det, uanset om vi var aktør eller tilskuer? Se bare den stakkels hund, som flovt kigger anywhere else…

Tænk at blive udsat for dette, overskrider det måske vores blufærdighedsgrænse??

“J’men manden er jo sindsyg, hvad har han dog gang i, man vader da ikke ‘nøgen’ rundt i gaderne -vel?”

Nej nemlig!

Og hvorfor er det så lige at vi gør alting så anderledes når vi rejser ud fra DK?

Vi bor i det kolde nord og når vi kommer ned til varmen, ja så vil vi have tøjet af. OK fint nok med dét, fuld forståelse og det ér vel derfor vi rejser ud; vi vil nyde sol og varme.

Derfor kan vi vel alligevel godt beholde omtanke og anstændighed intakt!

Jeg har set det så ofte, totalt afklædte mennesker på steder hvor det mindst var forventet. Bare fordi vi er langt væk fra hjemme, og her er så f****** varmt. Prisen tog den unge kvinde jeg engang mødte i Puerto Rico, Cran Canaria, iført string og intet andet, svansende ned ad hovedstrøget. Jeg måtte holde på buschaufføren som var ved at miste herredømmet i bar befippelse -og jeg undlod skånsomt at nævne at damen var én af mine gæster

Men spørg lige dig selv, om du virkelig ville handle i dit DK-lokale supermarked eller gå ned gennem det hjemlige strøg iført det bare ingenting? Jeg tror jeg kender svaret, så hvorfor gøre det anderledes når du er ‘ude’?

Ja, jeg spørger bare…

Jeg har faktisk fuld forståelse for at man flere steder langs den franske riviera har lavet forbud mod bare overkroppe ol. på gader og i supermarkeder. Afklædthed kan til hver en tid finde sted på stranden (i større eller mindre grad, alt efter hvilket land man gæster), men til hjemturen burde det ikke være et stort problem at svøbe sig en smule.

Det ér trods alt (det lokale) folks almindelige hverdag man vader lige igennem -og så er vi tilbage ved spørgsmålet; ville DU gå til DIT hjemlige supermarked iklædt det bare ingenting?

Tror det næppe…

 

 

Tags: , , , , ,

6 kommentarer til "J’men han har jo ikke noget på…"

 1. Sarah siger:

  HØRT! Den tekst burde næsten være i vores info-mappe.

 2. Tille siger:

  ….. hvad sker der for bloggen?? Nu har du endelige fået net (ser det ud til), men sikke en omgang brok hele tiden. Øv. Jeg vil meget hellere høre/se nogle rejsebilleder og hører om dine og Kim’s oplevelser 🙂

 3. Lone siger:

  Er fuldstændig enig med Tille. Var ikke engang klar over at Kim var på Kreta. Opdater, TAK.

 4. naja siger:

  Ja, jeg holder altså med de to andre 😉

 5. PH siger:

  @Tille, Lone & Naja

  De damer, de damer… der kan godt gå en smule trivialitet i en charterguides liv. Og så er der ikke så meget at blogge om.

  Men jo, nu er Kim her og på fredag drager vi til sydkysten på en tredages tur med vandringer på programmet.

  I år skal etapen fra Paleochora til Sougia tilbagelægges, og SÅ bliver der noget at berette om.

  Så stay tuned…

  😀

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kratom masters