Er lige kommet hjem efter hoteltræf. Gør jo Alanya for tiden, mestendels som serviceguide. Ikke lige det jeg er allermest vild med måske, jeg vil jo helst lave udflugter og ture -sådan, give folk én på opleveren I ved.

Hellere give dem noget de kan tage med sig hjem, for altid -fremfor at se til at de nu også fik rent på sengene i dag!

Men OK, det hele skal jo gøres -og det bliver det så.

Men sommetider kan disse hoteltræf nu også sagtens udvikle sig til små, endog overordentligt, hyggelige stunder. Som nu her på det sidste hotel, hvor der sidder en flok gæster  og nyder den sidste feriedag, før de rejser herfra tidligt i morgen.

Stemningen er løftet og løssluppen og jeg inddrages straks i snakken. Og hurtigt ender det der, hvor det så ofte gør, nemlig med spørgsmålet om hvorfor jeg, i min alder! farer Verden rundt som guide -og hvilke konsekvenser det evt. måtte have.

Inden jeg selv når at svare noget som helst, har en gæv og ret så underholdende sønderjysk herre redegjort for dét;

“Det skal jeg sige jer, hun er såmænd som en gammel cirkushest, som altid og igen, lige skal have endnu  en tur rundt i manegen!”

cirkushest

 

Må sige at han måske nok har den helt rette forståelse -og i hvert fald har han en helt fin fornemmelse af guideliv og savnene når man er ude. Han havde ikke mindre end 12 poser piratos med til os.

Dem siger vi rigtig  mange tak for 😉

Tags: , , , ,

1 kommentar til "Hvorfor gør man det…?"

  1. Tille siger:

    Glæder mig nu til du kommer et smut hjem snart! Har sms’et dig, men ved ikke om den er gået igennem? Udover det har jeg puttet et link til dig blog på min inspirations-liste på min egen blog 🙂

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kratom masters