NU er det nu -i dag rejser jeg hjem! Og åhhhhh det bliver SÅ dejligt.

Omend det kun er for en kort stund, så glæder jeg mig bare helt vildt til at komme til DK og nyde alt det hjemlige. Jeg skal se venner og familie, jeg skal se danske film og spise dansk mad. Jeg skal flyde ud på min sofa til danske nyheder, jeg skal høre rådhusklokkerne (og efterfølgende middagsradioavis) når klokken virkelig er 12 -og ikke 18 eller 19 😉

Jeg skal genkende duftene i mit eget hus, jeg skal nyde udsigten til den have som er MIN –den elskede BellisWorld. Jeg skal høre solsortens triller og nyde synet af forårsløgplanter som sætter farver på. Jeg skal se om der er toppe på mine hvidløg, sat i det tidlige efterår og jeg skal i det hele taget rode i den muld jeg kalder min.

Jeg skal lufte mine pelse og ikke mindst min skosamling, jeg skal have lange bukser på og store trøjer, som varmer langt ind i sjælen. Jeg skal shoppe til priser som ikke er til diskussion og mit pidgin-engelske skal lægges på hylden for en stund.

Jeg skal læse bøger som ikke handler om fremmede kulturer og besvare længe ventende emails. Jeg skal selvfølgelig også SMSe til min ‘herude-Verden’, at jeg nu er fremme og sende dem billeder fra det fjerne og fremmede DK, som de slet ikke har begreb om.

Men mest af alt, så skal jeg bare være HJEMME!

My goodness hvor bliver det nice 😀

Tags: , , , , ,

3 kommentarer til "Home Sweet Home"

 1. Hanne siger:

  Hej smukke.
  Det lyder som total dansk hygge. Kan ske du gir en kop mokka – og en rundvisning i bellisworld.
  Kæmpe danskerkram – Gunnar og Hanne

 2. naja siger:

  Hey velkommen hjem, ses måske i næste uge 😉
  Naja

 3. PH siger:

  I skal allesammen være så velkomne, det er bare at lave en aftale 😀

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kratom masters