DU GODESTE…

Hvilken ankomst vi havde i går aftes!

Vi er ude af højsæsonen, de danske ungers skole er startet derhjemme, og lige med ét er vi nede på det halve gæsteantal.

I mandags havde jeg min første fridag i 7-8 uger, og i går aftes var så Henrik og jeg i lufthavnen sammen for at modtage Billundgæster, for første gang i lige så lang tid.

Og jeg véd simpelthen ikke lige hvad der skete på denne ankomst? De var ca. 20 min. forsinkede og da de endelig kom ud var de allesammen enormt høje. Jeg har simpelthen flyselskabet mistænkt for at have dopet disse gæster via flyets aircon. Ét eller andet MÅ de altså have været på…

De to første der kommer ud er et par gutter, totalt oppe at ringe, og jeg bliver krystet og krammet, lige indtil jeg råber: “Jaja drenge, peace, love and understanding, jeg HAR forstået budskabet – men fortæl mig nu lige hvor I skal bo?!”

Dernæst rammer to døvstummer gutter Henrik… “Hej og velkommen til, og hvor skal I så bo?” Og så sker der bare ikke så meget, før de begynder med fagter og håndtegn at gøre ham klart at de hverken taler eller hører… OK så, Henrik tjekker deres billet og begynder at tegne en bus – doohh. Og så går det selvfølgelig op for ham at det er mere passende at SKRIVE ordet “Bus” med tilhørende nummer.

Flere gæster kommer ud og har alle mulige underlige kommentarer. Henrik og jeg kan snart ikke holde sammen på os selv, vi er simpelthen ved at knække af grin. Vi må være overtrætte efter en lang højsæson, eller også ER der altså noget om snakken om de der stoffer i flyets airconsystem.

Jeg er den heldige som får de døvstumme med i bussen, og forklar mig så lige hvordan man i en microfon får sagt at det er NU de skal af?!

J’men du godeste….det var faktisk en sjov, anderledes og ganske OK oplevelse i lufthavnen.

PS! Alle blev indkvarteret på rette sted 😉

Tags: , , , ,

22 kommentarer til "Høj på sæsonen…"

 1. Lone siger:

  Tror at de 2 guider kører på overlevelsesadrenalinen;))

 2. Kurt Devantier siger:

  Ja havde jeg nu været der så havde de haft travlt med der turer ud på denne dejlige ø Kreta med alle de kunder jeg skaffer til Sun tour tror snar jeg skal være salgsguide på Kreta Hilsen Primo Kurt.

  • PH siger:

   Primo-Kurt jeg tror faktisk godt vi kan finde en tjans til dig femover 😉

   • Kurt Devantier siger:

    Du skal forhåbentlig til bringe en weekend her ude ved Joan og Mig sammen med Lone og så kan i overnatte her ude så i ikke skal hjem i en sjov stemning. Vi glæder os til denne dag.Og ja tak til tilbudet

 3. Terese siger:

  Tror jeg ville have passet perfekt til denne “begivenhed” 😀 Lyder sjovt!

  • PH siger:

   Dig…. ?!
   Du ville ha’ stukket ‘usynlighedspennen’ i munden og ringet til Simon!

   Hihihi, ja du har ret; du ville ha’ nydt det 😀

   Alt OK hos dig? Og hvor skal du tilbringe vinteren?

   • Terese siger:

    Haha.. SJimon! 😉
    Er der kun dig og Henrik i år?
    Alt godt her.. Har søgt Tenerife til vinter. Får svar om et par uger 🙂

    • PH siger:

     Sjimon ja, hehe, og “det gør heller ik’ noget” sluurrrp, sluurrrp…disse dejlige minder 😉

     Ja det har kun været Henrik og jeg i år, samt en campingguide, 6 uger i højsæsonen.

     Krydser fingre for din Tenerife-sæson og sender hilsner fra alle her på Kreta 😀

     • Terese siger:

      Dejlige minder jeg stadig lever højt på 🙂
      Kan regne ud i har haft travl i år så!
      Men jeg smutter til Tenerife om en månedstid… Hils og nyd det sidste af sæsonen 🙂
      Knus fra Bette Rese

 4. Kurt Devantier siger:

  Du skal forhåbentlig til bringe en weekend her ude ved Joan og Mig sammen med Lone og så kan i overnatte her ude så i ikke skal hjem i en sjov stemning. Vi glæder os til denne dag.Og ja tak til tilbudet jeg kommer når i har brug for mig mår det går lidt træg med salget af jeres ture. midt motto er Vi sejler og går med Son tour i år Hilsen Primo Kurt.

 5. Sarah siger:

  Hahahahahaha… Kan lige se det for mig; Hvordan Henrik begynder at tegne en bus! Hahaha…

 6. Kurt Devantier siger:

  Hej Terese du er også velkommen men så må du jo lige aftale med Lone og ph hvornår i kan komme og give en melding hvornår det bliver så vi også er hjemme det ville være smart for alle parter ( smiler ) Hilsen Primo Moter Kurt.

 7. naja siger:

  Har det ikke også været en lang og opslidende sæson? Syns ligesom jeg kan fornemme det. Men nu kommer Tille vel snart? Så kører det lidt igen 😉 Iøvrigt har jeg lovet Sigi, at løbe forbi BW en gang imellem den næste uges tid. —Og hvorfor kan jeg ikke sende mail til hverken dig eller Sigi? Har I begge skiftet mailadresser?

  • PH siger:

   Hej Naja

   Tak fordi du tjekker op på BW mens Ziggy glider rundt på flodtur? i Berlin 😉

   Tille kommer i morgen og det bliver SÅ dejligt!!! To ugers needed mor/datter-samvær, herligt!

   Der er ikke noget galt med mailadresserne, de ER som de altid har været…

 8. Lone siger:

  Hej Naja, hyggeligt med dig her. Jeg tror, at der foregår et eller andet. Jeg kan godt sende til dem, men der kommer aldrig noget retur;) Pas på dig selv.

 9. Bogo siger:

  Med den regnfulde kølige sommer i danmark, var gæsterne fra Billund nok høje af forventning om sol og varme, jeg er lige nu lidt små høj for d.1-9 går turen igen til Kreta…..:o))

 10. ziggy siger:

  Mor-datter seance i eftersaisonen? god timing når termometret i det nordlige Europa falder og fugten trænger sig på.Den hård tilkæmpede brune skær får et extra hak oveni-eller hva Tille?!Du nyder de extra grader helt sikkert…tank for oz med.. tralala.2 søstre- en er her- en kommer—-og festugen truer. Boller i karry på ønskesedlen jo livet er hård i DK men lunten er lang.Bruger bare lidt mere kretensisk bivoks til håret så er jeg med på scootertouren men uden flågernde skalp.Er der stadig nye steder at opdage for dig på Kretå Pia H.eller er et Dejavue lige så godt fordi årstiden skifter? En fandens flot ø oz når salviens duft er forduftet.Go tour til jer….Blond-rødblond-granit-basalt…oktan98

  • PH siger:

   Hey Ziggy

   Jo du kan tro at vi nyder; “Two Blondes on a Bike” og så går det ellers bare ud over de kretensiske knolde 😀

   Burde skrive nogle indlæg her og krydre med fine pics, men lige nu har vi bare travlt med at opleve. Tille rejser hjem igen på fredag,så det er to intense uger, hvor alting skal nåes.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kratom masters