Er netop i dag landet i KK (Kota Kinabalu) efter endnu en vidunderlig rejse gennem Borneos regsnskov. Og flere ting går op i en højere enhed her;

Det har været en dejlig gruppe at gøre denne novemberrejse med, mere om dét senere!

Og hvad sker der så lige, da jeg marcherer ud i ankomsthallen her?

Helt tilfældigt er John Nayr (KK’s absolut bedste -og gennem flere år præmierede naturguide- og samtidig én af mine meget gode venner) denne dag i lufthavnen for at modtage gæster som ankommer, ligesom Bravo-gruppen, med fly fra Sandakan.

Manden med den største hat, tilsvarende mellemrum mellem fortænderne, samt hjerte og viden ud over alle grænser. Og så fik jeg slet ikke nævnt hans drive og buldrende latter, som absolut når de yderste kanter…

Åh det var som at komme hjem, at blive krystet i hans varme favn, mens jeg helt glemte gruppen og min egen lokalguide i et lille kort øjeblik.

Senere på hotellet, da jeg skulle indkvartere de tilbageblevne badegæster på Shangri La, smagte mødet med den lille kuffertmand in charge, Mr. Tsunami, lidt af det samme: at ramme KK, er at komme hjem! Det var faktsik lige præcis hvad Mr. T sagde til mig; Welcome home 😉

Eneste lille malurt i bægeret, som i dén grad fik mig til at erkende, at en æra lakker mod enden, var, da jeg kørte forbi Waikiki Condominium. Min gamle lejlighed, hvor jeg nu kunne se fremmed vasketøj hænge på min altan -ja så blev jeg i dén grad mindet om, at mit ophold denne gang er meget kort.

Sidder nu på byhotel i centrum, Imperial Boutec Hotel, ovenpå shoppingcenteret Warisan Square. Det er som at bo i en tændstiksæske, måske nok af husholdningsstørrelse, meeeeennn…. Så usselt har jeg vist ikke tidliger boet i min tid hos Bravo.

Det går nu nok alligevel. Jeg har netforbindelse, eget bad, kan ryge og har en seng at sove i 😉

Så jeg vil gøre alt for at nyde min uge her.

Tags: , , , , , , ,

4 kommentarer til "Hjem fra regnskoven -igen, igen…"

 1. Lotte siger:

  Hej sveske
  Trist, at du er på sidste tur, men det er trods alt een mere end frygtet – og en uventet anledning til at få sagt ordentligt farvel.
  Fint gruppebillede andetsteds, hvis jeg ikke selv havde set dig i fuld galla, ville jeg nok have gættet på photoshop…
  Pas på dig, savner dig.
  Knus,
  Lotte

  • PH siger:

   Hej Lotte

   Ja du har ret, jeg fik (endnu) en sidste tur -og hvilken én!

   Denne gruppe kom til at opleve absolut alt, og de fortjente det, om nogen. En herlig gruppe at være på rejse med!
   Artiklen kommer senere, for jeg har stadig 6 af de 14 gæster hos mig her i KK.

   D. 23. rejser vi sammen til Singapore, hvorfra de fortsætter til Kbh. Selv får jeg et 3-dages ophold i S’pore, mens jeg bringer mit arbejdsvisum til Thailand i orden.

   Håber alt vel hos jer kære Gnotter 🙂

   Knus og smil fra
   Petruska

   PS! fik et kort fra denne gruppe ved afslutning af turen. Det startede således: “Kæreste Petruska Hemmingway…” 😉

 2. susanne larsen siger:

  Hej PH.
  Trist at det nu er slut med Borneo.
  Håber at du er ved godt mod,og godt helbred.
  Ja det er jo altid trist at sige farvel, til dem som man har haft et godt samarbejde med, samt til et så spændende land,som byder på så meget.
  Håber at du bliver glad, for det næste sted, som jo også byder på spændende natur, og jeg tror lige så glade og behagelige mennesker som du har arbejdet sammen med på Borneo.

  Knus og kram fra Andre’ og Susanne

 3. PH siger:

  Hej Susanne

  Som altid superdejligt med en hilsen fra dig!!

  Ja det er trist, rigtig trist endda, at det nu er slut med Borneo (i hvert fald i Bravo-regi) Kontorer og lokalguider herude har opfordret mig til at skifte firma, så jeg kan blive ved med at foretage disse vidunderlige rejser.
  Men her ligger jeg nok lidt under for en ærke socialdemokratisk arbejder-opvækst (min kære fader) og forbliver loyal mod mit firma.
  Jeg er jo rent faktisk også temmelig glad for at arbejde for Bravo Tours. Så jeg flytter mig derhen hvor de nu vil have mig 😉
  Det bliver lige til en måneds tid i Thailand (som serviceguide) hvorefter jeg smutter til Malaysia-halvøen for endnu engang at køre rundrejsen: “Østens Hjerte”
  Jeg skal dog først lige holde et par ugers (velfortjent) juleferie med min datter i Thailand. Det ser jeg meget frem til. Hun lander i Bangkok d. 20.12 og har et hav af planer -det bliver super!

  Knus og varme herfra
  (midt i en regntid)
  fra PH

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kratom masters