-nok så strandet i Thailand, og er rent faktisk begyndt at kede mig helt gevaldigt.

Det er ikke så sundt for mig at gå og lave ingenting. Jeg har det helt klart bedst når jeg er i gang, og i et tilfælde som dette; undervejs med rejsekammerater -på store eventyr.

Jeg har brugt noget af standby-tiden til at planlægge og arrangere Tilles jule/nytårsrejse herud. Jeg glæder mig helt vildt til at se min skønne datter igen 😉

I forbindelse med denne planlægning, hvor tøsen skal opleve Bangkok, Hua Hin og Koh Samui, stødte jeg på Jakob som sammen med sin kone Narin driver et lille agentur her i Hua Hin. Hvis du står og skal på rejse på netop disse kanter, kan det være at Sawan Asia er værd for dig at tjekke ud.

I går aftes var jeg så henne ved Jakob for at hente nogle busbilletter og det udviklede sig til en rigtig god og hyggelig snak om mit videre rejseliv.

“Dig..” sagde han “du skal da være freelancer” Og så sprøjtede han ellers bare mulige selskaber ud:

Temarejser

Albatros

Marco Polo

Victors Farmor

Allesammen spændende og anerkendte bureauer som jeg i forvejen kender til. Men jeg er jo bare så loyal og arbejdspladstrofast som I nok ved…

Bagefter gik jeg rundt på natmarkedet her i ferie-Hua Hin, og her kommer altså lige en indskudt:

Jeg skulle finde en ting at købe til ‘pakkeleg’ ved vores nærtstående julefrokost -hmmm. De sidste par dage her i guidehuset er gået med at planlægge denne event. Så langt, så godt… Men jeg har lidt svært ved at finde mig tilrette i denne planlægning, det må jeg helt ærligt sige.

Bare kald mig kedelig, men jeg finder absolut ingen morskab ved små opgavesedler under de deltagendes tallerkener, som går ud på fx ‘du skal spise risalamanden med fingrene’ eller ‘du skal gå en tur rundt om bordet hver gang én går på toilettet’. Ja jeg ved sgu ikke helt om det er alderen der trykker her, men særligt  underholdende synes jeg faktisk ikke det er. Når jeg går til fest er det for at spise, drikke, snakke og nyde samværet. Helt sikkert ikke for at forcere en stemning med alskens underlige arrangerede lege og ‘stemninger’. N’men nok om dét!

Jeg fik under alle omstændigheder købt gaver på natmarkedet til den der pakkeleg (og har helt sikkert lyst til at vælge mine egne 😉 ) og imens sneg stemningen sig ind over mig; Hvad laver jeg egentlig her?!

Jeg fandt derefter et lille spisested, langt væk fra alt det turistede og gav plads for lidt eftertænksomhed.

Jeg tænker stadig…

Tags: , , , , , , , , ,

2 kommentarer til "Her sidder jeg…"

 1. naja siger:

  Hey
  Klog mand, ham der Jacob..han har jo ret for satan!!!!

  • PH siger:

   Det tror jeg faktisk også han har. Den seneste måneds tid har faktisk givet en hel masse at tænke over. Ja jeg har jo altså også haft mere end rigelig af tid til denne eftertænkning. 🙁

   Men i bund og grund handler det vel bare om at tage skridtet -og hvorfor egentlig ikke?!

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kratom masters