Denne må I lige have med på falderebet:

 

 

Leaf insect…………..så suverænt, så gennemført, så mageløst -SÅ Borneo!!

Tags: , , , , , , , ,

3 kommentarer til "Har I ever set mage???!!"

 1. K1mZ3 siger:

  Først sad jeg og tænkte, at det var et blad, som lignede et insekt…DOH!
  Det er selvfølgelig den anden vej rundt.

  Anyways, jeg håber ikke folk oplever nogen problemer med det nye domæne. Den gamle URL http://ugyldig.dk/phblog virker stadig, men den opmærksomme lytter, vil bemærke at URL, i adressefeltet på deres browser, ændres til det nye domæne, når siden indlæses.

  Tillykke med http://phblog.dk, du skylder mig nu 90,- HAHA 🙂

  Kærlig hilsen Kim

 2. Tille siger:

  Hey Kim – lige en lille indskydelse .. Når jeg ser bloggen på min pc (mac på arbejdet..) ser det ud som om der er kæmpe store mellemrum mellem ordene i overskriften. Er det meningen eller er det Pio som laver dem? Anyway, det tricker mit grafiske øje og jeg ville få ro hvis det blev ændret 😉

 3. K1mZ3 siger:

  Åh gud, nu har jeg 2 madammer på nakken 😮
  Hvad er det nu, man siger om æblet og stammen…?

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kratom masters