På min laptop har jeg sådan en mappe hvori jeg gennem årene har gemt små billeder som jeg har forsynet med text. Sommetider citeret fordi det skrevne har ramt mig et sted, andre gange med mine egne ord.

Heraf kom også det forrige indlæg, med billedet som jeg lavede til min rødhårede datter for mange år siden.

Men der er jo rigtig mange gode, så hvorfor ikke dele et par stykker:

 

 

Citeret fra Bjarne Reuters bog fra 1996, Ved Profetens Skæg som er vidunderlig læsning og varmt kan anbefales til de kommende vinteraftener.

Og så er der jo Dan Turell, som holder forfærdelig meget af hverdagen, men som altså også har ladet sig fornøje på de kanter hvor jeg befinder mig lige nu:

 

 

Og så er der vinterbillederne, med sne, som jeg jo efterhånden ikke har set i årevis. Men nu hvor jeg skal være hjemme hele december får jeg måske chancen.

Så skal jeg ud og gå stille omkring i den sneklædte vintertyste skov, som iøvrigt er noget af det smukkeste natur jeg kender.

 

 

Og måske jeg endda skal opleve at sne inde i min elskede BellisWorld.

Hvis og ifald, vil det ikke være den første gang dét sker. Fred og totalt ro i Worlden, hvor tiden går så fuldstændigt i stå i lige præcis sådan en situation.

Mmmmm dét gør godt for en rejsende sjæl.

 

Tags: , , ,

1 kommentar til "Glor på text-pics"

  1. Lotte siger:

    Ha’ en god hjemtur, lad os lige vide, når du er ved at være på dansk jord, eftersom vi formodentlig rammer Jylland nogenlunde samtidig…

    Knus,
    Lotte

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kratom masters