Elsker stemningen på ARoS om aftenen. Det store lyse hus, som skinner i decembermørket. Kronet af “Your Rainbow Panorama”, hele byens nye vartegn.

Regnbuen har facineret mig længe når jeg har set den fra byrummet. Specielt efter jeg for en tid siden så den svæve højt i tågen ovenover novembermørket. Vildt flot syn, som jeg siden har drømt om at fotografere.

Tåge var der dog ikke noget af i går aftes. Til gengæld var det køligt og skarpt, hvilket så gav en anden type billeder.

Jeg har overgivet mig til regnbuen. Jeg synes den løfter vores byrum i dén grad, og dens kulører medvirker til et gladere Århus.

At gå i den kulørte cirkel er en sanseoplevelse af dimensioner, efterhånden som man bevæger sig gennem farvenuancerne.  Se din by fra tårnets top, rød, blå, gul som du vil, men også at kigge ind i selve regnbuen er en fantastisk oplevelse.

Olafur Eliasson er netop nu repræsenteret med flere værker på ARoS. F.eks. det dybt facinerende værk “The inverted panorama house”.

Psykedelisk og sjovt og så kan man selv blive en del af kunsten -men skal opleves af en anden.

Også ét af Eliassons tidligere værker kan opleves, nemlig “Beauty”; det indendørs regnvejr med endnu en regnbue.

Det kulørte tågerum “Your atmospheric colour atlas”, prøvede jeg også at gå rundt i. Desværre kan jeg ikke vise billeder der fra, jeg optog nemlig film i stedet for. Eller dvs. det troede jeg at jeg gjorde… -jaja det er de der begyndervanskeligheder med et nyt camera.

Men jeg vender bare tilbage en onsdag eller torsdag aften når museet har åbent til kl. 22.00, eller en solskinseftermiddag når den vågne by skal fotograferes i alle sine farver, eller når…

Det er da godt at årskortet findes 😉 -og så kan man endda medbringe en gæst, jojo.

Tags: , , , , , , ,

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kratom masters