Hvor er det dejligt at være ‘hjemme’ i Malaysia igen efter en prøvelsernes tid i Thailand.

Jeg slap jo afsted derfra i forgårs efter at have betalt et par større bøder i lufthavnen. For det første havde jeg den (alt) for megen bagage. Jeg havde i denne omgang pakket til ophold på tre forskellige destinationer henover vinteren.

Hhv. Borneo, Thailand og Malaysia. Alt pakningen til (det arbejdsmæssige) ophold i Thailand, viste sig desværre at være så totalt spildt. Men det var nu godt nok Borneo-tingene som fyldte langt det meste, bøger og specialudstyr som faktsik kun skulle bruges til en enkelt (og sidste) rejse.

Nåh ja og så fik jeg jo også købt et par småting undervejs. En fin skåret træmaske fra Ibanfolket, den købte jeg for de flotte drikkepenge jeg fik af Borneogruppen i november. Den smukke og udtryksfulde lille trædame fra Thailand, som du ser øverst i artiklen her. Hun flytter nu hjem i BellisWorlden, hvor hun skal fylde pladsen ud mens Asylnissen er på rejse rundt i det ganske danske land.

Og øehhh så var der jo også lige julegaverne til mig selv. Den store fine rejsetaske af koskind som I allerede er blevet præsenteret for her. Samt ikke mindst dens smukke lillesøster, som, da jeg tog Tille med hen til butikken, simpelthen kravlede op på skulderen af mig imens den skreg på at blive ejet!

Altsammen resulterede det i, at jeg tjekkede den største og tungeste bagage ind som jeg nogensinde har rejst med. 34 kg simpelthen -det har jeg godt nok aldrig prøvet før. Og det kostede jo selvfølgeligt, for slet ikke at tale om hvilke mareridt det gav mig, ved tanken om at skulle rejse gennem vinteren med ballast i dén størrelse.

Den anden bøde kom ved paskontrollen -akja… her var jeg røget ud i ‘overstay’ idet jeg havde opholdt mig 8 dage udover de 30 tilladte i Thailand. Så her måtte jeg altså igen til pungen -at betale straks, hvis ikke jeg ville tilbringe en stund i thailandsk fængsel! Lige netop da kunne man godt føle sig en smule ladt alene -i det hele taget.

Men så kom jeg til Malaysia og stjernene drejede en omgang. Edmund fra KL-kontoret kontaktede mig straks for at invitere mig ud på middag så vi lige kunne diskutere mit program med grupperne for de næste tre måneder. Og for lige at tjekke op på om der ellers skulle være noget jeg måtte have brug for.

Hvilken lettelse…helt ærligt!

I dag kom han så her på hotellet med en papkasse jeg kunne pakke alt det overskydende bagage ned i. Den tog han derefter med sig til kontoret og vil nu undersøge hvad jeg skal betale for at få den sendt hjem til DK.

Også mit USB-stik med alle mine info-materialer til gruppen tog han med tilbage for udprint på kontoret. Og han har lige netop meddelt mig at det hele nu ligger klar og vil blive sendt med lokalguiden når denne kommer for at hente mig i morgen formiddag, hvor vi kører til lufthavnen for at hente den første gruppe.

Her sidder jeg så tilbage med en bagage som er overskuelig, og som udelukkende handler om Malaysia-rundrejsen. Og jeg ved at mine rejsematerialer i forhold til gæsterne er helt på plads.

Er det så så sært at man føler sig glad og dybt taknemmelig?!

Tags: , , , , ,

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kratom masters