Så er det sommer i DK!

Jeg har lige fået billeder fra BellisWorlden, hvor Ziggy knokler løs for at holde det hele fint. Og man må sige at det i dén grad lykkes. Hvor ser det bare dejligt ud…

Kaprifol, clematis og citrontimian i fuldt og flot flor.

Jeg kan godt læse at I døjer med regn, oveni købet i syndflodsmængder, men jeg kan se på billederne at det er godt for haven – OG at der er smukke dage ind imellem.

Blomsterengene ser også ud til at være i fin trivsel.

Én af dem har endda udviklet sig i solidaritet med den nye husfarve, og står hen i dominerende gult 😉 selvom det på ingen måde har været tilsigtet.

Hyg jer med den her og ha’ en fortsat god sommer:

Tags: , ,

16 kommentarer til "En duft af Kaprifol"

 1. Kurt Devantier siger:

  Den sang synger du vel for os når vi ses til August or her er ikke meget sommer kun en hel masse vand men bolmsterne nyder det de er flotte. Og jeg skriver til dig ca en uge før vi kommer ned til dig for at hører om du mangler noget der måske ( tandpasta ) eller noget andet vi du står og mangler Hilsen Joan og Kurt.

  • PH siger:

   Tandpasta Kurt, du rammer SÅ rigtigt; Zendium, og jeg vil være happyhappy 😀

   Og hvis du virkelig insisterer, så skal jeg også nok synge for dig – på eget ansvar, hehe

 2. Lone siger:

  Godt at Ziggy er aktiveret i BW;)) Skønt at vi næste år kan nyde synet af blomsterne og herren.
  God vind de næste 2 måneder.

  • PH siger:

   Z. Haas er SÅ aktiveret rundt omkring, jeg er bare ét af de mennesker han tager sig af 😀 men han gør det godt, han er noget ganske særligt!

   Forude ligger to mdr. uden fridage, men vi klør på… og vi gør vores til at det skal blive en god sæson

 3. Kurt Devantier siger:

  Jeg insisterer og det skal være til Informationsaften når vi kommer der ned og skriv lige hvis vi skal noget mere med til dig

 4. Ziggy siger:

  Nå–så er et vist på tid til noget kustodeverbalisme.
  Sommerhaven heller ik i år perfekt–men funktionsdygtig og præsentabelt.Forløbig dominerer den gule farve i blomsterengen men regner med anderledesfarvede efternøler stærkt på vej op.
  Der er kommet en ny modstander og den har evolutionsmæssig en forspring af en par hundrede millioner år hvor den har tilpasset sig hvilken som helst jordisk tilstand.Dens navn er Padderok og den er kommet for at blive.Frau Hirsch har ik indset det endnu men bliver klogere næste år.Kan være man skulle starte en urtehandelexportfirma–hmm.
  Vindfisken fik nyt snor i sit luftakvarium og overskuer det hele forhåbentligt længe endnu.
  Næste vinter bliver spændende i forhold til den nyvarmepumpe.Om den kan klare behagelighed alene uden extra wattædende olieradiatorer.
  Kan fornemme at der bliver konsumeret en del Rammsteinvideos i skyggen af Fredericia`s volde.Resulterer let i et hamskifte i løbeoutfitsdesignet–tralala.Men en klar fordel med sin private socialrådgiver i disse arbejdsløse tider.En tour på bagsædet til den lokale ispalazzo er vist på sin plads for de gode råd.
  BW i sommerdress–den rykker for sygt.

  • Lone siger:

   Ziggy, vi hygger os her i lillebyen og nu med Rasmus Klump is og pandekagehus. Kværn og is er en mulighed og det ligger 500 meter fra bopælen så det kan ikke gå helt galt;))
   Kære Pia, hyg dig på øen og nyd de skønne fotos af BW.

 5. naja siger:

  Åh ja, sommer, sommer og sol. Husker du vores gamle kassettebånd, vi havde i lastbilen, da vi arbejdede ved parkvæsenet?- Og den her: Regndråber drypper i mit hår…..blabla…jeg er nemlig på vej til dig, jeg er våd og på vej 😉 Det grinte vi sgu meget af den sommer 😉 Hav det godt og hygge

 6. naja siger:

  Hvis du har en halv time, og trænger til at se et godt portræt af en gammel kvinde, hesteelsker (arabere) og globetrotter. Søg på dr.dk program: og søren ryge. Det hedder måske Jytte og hestene ell. lign

 7. PH siger:

  Aiiii Naja, 1000 tak for dén! Sidder her med tårer i øjnene! Jeg eeeeelsker simpelthen Søren Ryge – og nu vil jeg også hedde Jytte. Sikke dog en kvinde hun er, og hvilket liv hun har levet, ses i hendes øjne og i hendes livsfurer. Man betaler altid prisen, uanset. Heltinde kalder man dem som hende, wauw. Taktaktak for at dele…

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kratom masters