Lad det være sagt med det samme, at dette billede ikke illustrerer én af mine gæster. Det er sakset og klippet, lånt fra ‘Alt For Damerne’

Men attituden altså…. den er jeg stødt på indtil flere gange gennem denne sæson, som jeg helt ærligt synes har været én af de hårdeste jeg endnu har oplevet.

Jeg overvejer mere kraftigt end nogensinde at fodre Nikoline Werdelin med oplevelser fra charterdanskens univers og lade hende tegne dén serie som vil lade os genkende os selv i et lidt skævt lys. Nøjagtig som hun gjorde i striberne ‘Café’ og den helt uforglemmelige ‘Homo Metropolis’.

Lad os stoppe op et øjeblik og se os selv udefra!

Jeg har al mulig forståelse for skuffede gæster når tingene går helt, helt galt. Vel er det da ej fair at man kommer frem til overbookede hoteller og flyttes kilometervis længere op ad kysten. Det er på ingen måder i orden at den booking man lavede for ekstra benplads i flyet ikke findes når man står ved check-in skranken. Det er til al mulig gene hvis ens kuffert ankommer til destinationen 4 dage efter man selv landede der. Og hvis der er party-time og live musik alle ugens dage, hele vejen rundt omkring indkvarteringen, ja så bliver man træt. Selv de naturligt forekommende insekter på destinationen kan vokse til et enormt problem….men, men, men…

Her står så guiderne, som en ydre forfront for de respektive rejseselskaber. De er menneskelige og glade, totalt opsatte på at yde den optimale service og hjælpe gæsten igennem på bedste vis. Alt deres mål er, er at sende glade gæster hjem med gode ferieminder.

Og det arbejder de mere end hårdt for…

Tag imod den service og hjælp som ydes når du står i den uheldige situation. Tro på at de her mennesker gør deres absolut bedste for at hjælpe dig igennem. Vid at den magiske guide, hende som kan trylle løsninger og ikke-eksisterende værelser frem, ikke er fundet endnu.

Lad dog for himlens skyld være med at råbe ad os, og opfør dig anstændigt og respektfyldt -dét prøver vi altid at gøre!

Der findes som regel en løsning, men måske er det ikke før du er kommet hjem at du kan gøre brug af den.

Fortsat god ferie til alle 😀

 

 

Tags: , , , ,

2 kommentarer til "Du godeste!"

  1. Sarah siger:

    Hej Pio
    Ja, så faldt jeg lige over din side… Håber ikke det gør noget jeg kigger med?

  2. PH siger:

    Hej Sarah

    Føl dig så velkommen her 😀

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kratom masters