-så fik man måske lige en hund!

Henrik (min kollega) ringede nu i aften og sagde at der lå en lille våd og forkommen hvalp på hans trappe.

Fru Larsen hedder den nu, og resten af min aften gik med at besøge dyrelægen…

Fortsættelse følger…

Tags: , ,

3 kommentarer til "Du godeste…"

 1. naja siger:

  Hvad med nogle billeder af alle dine dyr?

 2. PH siger:

  Hej Naja

  Der skal nok komme billeder, men har indtil videre haft en del problemer med at læse dem ud af cameraet. Giv mig lidt tid til at nå ud af højsæsonen og jeg lover at finde en koncentreret aften ved kontorets comp.

  Specielt Larsen kræver noget fotografering, for jeg skal da lige love for at det går stærkt her. Fra en lille bitte forhutlet uldklump jeg samlede op for 2-3 uger siden har den udviklet sig til en glad, fræk, langbenet tøs i bedring.

 3. Winnie siger:

  Superfedt, der vil du få mange gode timer og oplevelser. Ser ud til, at være en viljefast dame. Tror Gizmo ville elske hende
  Winnie

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kratom masters