Jammen altså…….jeg er flyttet hen på et andet hotel, og bor nu på Pelangi Beach Resort, stadig her på Langkawi. Det er jo sådan at jeg på denne tur prøver alle vores hoteller herude af, så jeg kan se hvad det er vi byder vore gæster. Og bedst som man troede at det ikke kunne blive bedre, ja så kommer man så her.

Hotellet er bygget op som en malaysisk landsby. Smukke træhuse i traditionel stil, spredt ud over et stort område og flot passet ind i de skønne omgivelser, blandt strandens fine skallesand, de mange træer og palmer samt ikke mindst den helt vidunderlige sø fyldt med lotusblomster, som for kineserne symboliserer fremgang, udvikling og velstand.

 

 

Ved stranden står solstole under de ‘naturlige parasoller’. Fint klippede casuarinatræer danner små kupler som skaber behagelig skygge og for en gang skyld må jeg overgive mig til ‘kunsthaven’. I der kender mig, ved jo godt at jeg er til det absolut naturlige, og aldeles ikke bryder mig om figurklippede træer og buske. Men lige netop i dette tilfælde må jeg sige at det er lykkedes ganske fint, og i den grad virker efter hensigten.

Og mit værelse, I skulle se mit værelse, wouw siger jeg bare, det er fuldstændigt vildt. Kæmpestort er det, alene sengen er dobbelt så stor som mit eget køkken. Og faktisk er det med balkonen iberegnet hele 6 m2 større end hele min kolonibolig derhjemme, og fuldt ekviperet -det er bare for blæret ;o)

 

 

Hvor er det dog synd at jeg kun skal være her i to dage, men sådan er det jo, for på mandag går det atter retur mod Singapore. Jeg må bare nyde fuldt ud -li’så længe det varer. Og tro mig, det gør jeg!

Tags: , , ,

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kratom masters