Før du kaster dig ud i læsning af følgende indlæg, bør du klikke på dette link, for lidt underlægningsmusik. Hvad kunne være mere passende end: Jesper Jensens: “Drøm om et sted”

Har fået mailhilsen hjemmefra med smukke havepics. Ja det er jo ikke første gang denne sommer, og jeg har nydt det så voldsomt hver eneste gang. Der har bare ikke tidligere været så meget tid til at dvæle ved skønheden og nydelsen.

Men nu da højsæsonen som sagt er slut, gæstetallet, og dermed opgaverne og arbejdsbyrden her på Kreta, mindre, ja så er der pludselig tid til lidt mere dyrkelse af de små ting som gør én så glad.

Hvor kan jeg dog fx. være glad og taknemmelig for Ziggy og hans indpisken af vennerne, så den hjemlige haveplet bliver passet, nurset, brugt og nydt på behørig vis.

Som når der efter samlet arbejdsindsats, nydes fælles grill på plænen (suk! så ér det at jeg kan komme til at savne voldsomt!)

Men samtidig er det jo også dejligt at se at BellisWorlden holdes levende af alle de elskede og gode venner -selv uden mig. Det er jo dét jeg siger, der er magi over det sted -og vi er alle med til at vedligeholde denne (magien såvel som haven)  😉

BellisWorlden skal til alle tider være ‘plejelet’ når nu jeg ikke selv er hjmme til at tage hånd om jordene. Så her dyrker og ynder vi blomsterengene.

Og jeg elsker hvert eneste år at se, at det endnu engang er lykkes.

Vildt, og samtidig ordnet, som det nødvendigvis være i en kolonihave.

Selv kulturplanterne, som her stokroserne, får noget vildt over sig når de pludselig befinder sig på kanten af en blomstereng.

Århhhh for pokker da, hvor jeg elsker den lille plet jord, som jeg kalder min; BellisWorlden mit paradis -og hjemme! Uanset hvor i Verden jeg bevæger mig, og uanset hvor længe.

Tak alle gode venner, for at holde stedet levende og varmt for mig.

Her hænger på gavlen Brunos le, til hans ære og tak, fordi han gav verden en Ziggy, som på et tidspunkt dryssede forbi min vej -og blev hængende 🙂

Z. Haas, om nogen er noget særligt, så er det dig.

Tak for alle billederne, og tak for at holde BellisWorlden blank og i live!

Tags: , , , , , , , , ,

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kratom masters