Så fik jeg paraglidet ned over Alanya, og det var simpelthen fan-fucking-tastisk ;o) WOUW siger jeg bare, var helt eksalteret efter landing på stranden og så ganske parat til straks at køre op og gøre det hele om igen.

Midt på eftermiddagen tog jeg sammen med min kollega Ane køreturen op i jeep. Ca en halv times kørsel op i Taurusbjergene lige umiddelbart bagved Alanya og vi var bragt op til startstedet i 700 meters højde.

 

 

Alt gearet var bragt med op og instruktøren, en super dejlig fyr som har 10års erfraing med paragliding, arbejdede rutineret og sikkert med klargøring af det hele, mens han samtidig gav udtryk for hvilken stor oplevelse der lå umiddelbart forude.

Ham kan jeg på det varmeste anbefale til denne oplevelse. Tjek det ud på: www.ecextreme.com

 

 

Kort og præcis instruktion -og så var man ellers klar til afgang; stærkt tilløb, run, run, run og så…………ud over kanten i frit svæv ned over bjergsiderne, ned over byen med pejling mod stranden. Stum af lykke, benovet og overvundet, så helthelt fantastisk det var.

 

 

Som sagt udspring fra 700 meters højde, ud over kanten og så ellers lade sig føre med opvindene så vi nåede op i 1000 meter inden vi langsomt startede nedcirklingen.

Jeg fik al mulig forståelse for folks begejstring når de prøver dette, og er da også sikker på at jeg står klar igen hvis jeg atter skulle få chancen et eller andet sted derude i verden.

 

Tags: , , , , ,

1 kommentar til "Don’t worry, be mutlu"

 1. Ziggy siger:

  Som gribbene vi svæver………………..

  sikke en opløftende fornemmelse af den uforglemmelige slags

  nicenice!!!

  PS:

  Godt du svæver en tour forbi herhjemme først

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kratom masters