Hvem vil med mig til Jamaica??

For totally relaxed holliday. Tilbagelænethed på stranden og den bedste musik-kultur ever…

Jeg har tjekket, og det kan gøres for ca. 4600,- (flybillet) i april/maj

Så come on; LETS GO!!!

-for et par joints på stranden, det absolut bedste musik overhovedet og smukke solnedgange ud over alle grænser 😉

Aiiii dét gad jeg altså godt, er der ikke nogen som er frisk på dette?? Jow man kunne gøre det alene, men sommetider er det dejligt at have en rejsekammerat. Specielt hvis man lige har sluttet en mono-destination 😉

Tags: , , , , ,

9 kommentarer til "De danser hele natten på Jamaica ;-)"

 1. Tille siger:

  Har du fået mine sms’er? Sms’er til det danske nummer, men når du ikke svarer bliver jeg lidt usikker på om de egentlig når frem. Troede Jamacia var vores rejsedestination? Men okay så, jeg gider jo ikke ryge mig skæv og får nok ikke skrabet 4600 kr sammen til april/maj.. Håber du har det godt. Knus

 2. PH siger:

  Hey Trut

  Har ikke modtaget SMSer fra dig de seneste dage, og mener helt sikkert jeg har svaret på alt hvad jeg har modtaget tidligere.

  En enkelt lille joint hører nu med til oplevelsen af Jamaica skulle jeg mene 😉

  Men du smutter jo til Skotland i marts, og nej, man kan ikke nå det hele.

  Alt vel her, nyder Langkawi med gæsterne.

  Varmt knus til dig derhjemme i sneen.

 3. Lone siger:

  Troede vi havde talt om Jamaica! Men okay så, jeg kan alligevel ikke ryge mig skæv, da jeg sidder som leder i et rusmiddelcenter og der er også ldt lavvande i kassen. God tur.

 4. PH siger:

  J’men det er jo lige netop dét 😉

  Jeg har snakket og snakket om Jamaica -i årevis og alle steder. Må vel snart gøre noget ved det, hehe.

  Håber alt vel hos dig, er man begyndt at skøjte på voldgraven derhjemme i good ol’ Fredericia?

 5. Lone siger:

  Vi har altså skøjtebane. Har været hjemme idag pga. håndværkere (gid man måtte skyde dem) og jeg har støjet løs med Tom Waitts. Har hørt “Wrong side of the road” et par gange og tænkt på om vi ikke alligevel skal til Jamaica og lufte lidt hedengangen teenspirit. Hvis jeg vinder i lotto bliver det til både Jamaica og Tyrkiet. Eller hvordan med det???? Vi kan også prøve Haiti, jeg tror at man kommer langt for pengene.

 6. PH siger:

  Hahaha den er jeg med på -lad os vinde i lotto 😉 and then goooooooooooo……

  Skøjtebane i Fa. -ptttwww. Det kan aldrig blive som de hedengangne aftener på den frosne voldgrav!! Som når man fx løb på opdagelse ud i mørket, væk fra det oplyste område omkring Prinsens Port.

  Åhhh disse minder….

 7. Lone siger:

  Jeg hader sne og is så jeg har kun forfærdelige minder og denne tilsyneladende endeløse vinter gør det ikke bedre. Vil gerne dele tanker, men vi må nøjes med langdistancetanker indtil videre. Meld dig ind på uni, du behøver jo ikke starte. Lige en tilføjelse, man kommer ikke ret langt for pengene på Haiti, men det holder ikke turisterne væk. Hørte at et skib med turister lagde til først på ugen, så de fede, blege griller og står på vandski 100 km fra port-au-Prince. Tja bumbum……

 8. Kat siger:

  Kære kære Pia.

  Glæder mig….dels over du har det dejligt,samt til at kunne “fange” dig over Skype….min almindelig tlf.reg. kan ikke holde til vorres sludren.
  Savner at have dig i Århus…det er vi flere der gør !!
  Ser frem til du…for en stund,beærer Århus med din person.
  Kærlige tanker & kys fra Kat.

 9. PH siger:

  Hey Kath

  Lyder dejligt at du endelig er blevet opdateret med Skype 😉 -så Kim fandt tiden formoder jeg…

  På onsdag lander jeg atter på Langkawi, hvilket skulle give luft og tid for gode snakke.

  Mht. Århus, så strejfer jeg -uanset hvad der sker- helt sikkert henover der til april. Lad os håbe på noget tidligt forår, så vi kan få gang i grillen. Vi har jo gjort det før; siddet indpakket i lammeskind og udlplaider, haha.

  Knus til dig

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

kratom masters